Könyvjelzők

Lineage 2

Alternatív nevek: L 2.

Prequel millió kedvenc RPG "Lineage» - online játék Lineage 2 elég gyors is megnyerte a szívességet a játék. Természetesen! Több karakter, több fegyver és páncél, szörnyek és főnökök, továbbfejlesztett grafika és frissített játékmenet - a Lineage 2 online akkor nem kell fogni magam, arra gondoltam, hogy "mindez nem történt."

Annak érdekében, hogy magát, hogy felszívja az új és ismeretlen a csábító világban, meg kell, hogy a számla. Felhívjuk a figyelmét, hogy ofsayte Lineage 2 Online regisztráció nem végzik. Ezt a szerver oldalon, meg kell kérni a segítséget a "regisztráció Lineage 2", és akkor be kell mutatni egy listát a szerverek (hivatalos és nem igazán), melyek a szolgáltatás "regisztráció a játékban Lineage 2".

Tehát, ha sikeresen regisztrált és tudja játszani a játékot Lineage 2 online, itt az ideje, hogy hozza létre a karaktert. Versenyek a játék még mindig öt, de az osztályok lettek - ma már nyolc. De menni ahhoz. Játssz Lineage 2 akkor az ork is, mint az emberek (az emberek), törpök, tündék sötétebb vagy világosabb. Race az emberek, persze, a legtöbb numerikus és felajánlotta a következő osztályok - Battle Mage, Nekromanták, Summoners, orvosok és segítők. Legalább számszerűen, de a leghasznosabb verseny - gnómok. Ezek tudatlan fajta erőforrás, fegyverek és ritka tárgyak, persze, a pénz, és megosztani veletek. Két osztály - fegyverkovácsoknak és Searchers erőforrásokat. A legerősebb verseny - orkok, akik harcoltak a többnyire "tapasztalt" játékosok Lineage, négy osztály: Rombolók, Legerősebb Lord és felszólította a harcra. Fény Elven verseny - verseny gyönyörű teremtmények. Ez az impozáns, gyors és érdekes karakterek, ezek elég erős ahhoz, hogy menjen az ellenség, de a békés természete általában ellenzi az erőszakot. Ennek fényében elfek verseny játék Lineage 2 Online kínál nekünk a választás hét osztály - Ének Sword, Knight az oltár alföldi Runner Silver Hunter Éneklő helyesírás őrmester Oracles és Summoner. És végül száműzte faj sötét elfek imádják a hatalmas és könyörtelen istennő Shilen van hat osztály - Shillien Knight Sword Dancer, Sötét Runner, dobált varázslatok, és a Petty Officer Sötét Summoner Shillien Oracle.

Határozza meg ezt a különböző karakterek, azok jellemzőit és a készségek, mielőtt játszani az online játék Lineage 2, ne felejtsd el, hogy jöjjön fel a neve a hős, megérdemli, és hozzon létre egy portré, megfelelő a versenyen. És természetesen, a padlón - nincsenek korlátozások a nők, lehetőségek minden karakter egyenlő, nemre való tekintet nélkül. Ami a jövőt illeti, feltárni a titkot a karaktered megjelenését - a jövőben lesz képes vásárolni egy különleges italt, amely megváltoztathatja a megjelenését a hős (de csak megjelenés).

Kétségtelen, Lineage 2 online játék, amely nem kár, hogy részben a valósággal. Ez a világ valóban rögzíti - játék, képek, csodálatos képességek, fegyverek, felszerelések, készletek. Mellesleg, tekintettel a három utolsó bekezdésben - az újonc csak egy standard kategóriájában fegyverek és tárgyak szükséges quest (és maga - a páncél rajta). A jövőben, a szivattyú a hős, akkor képes lesz arra, hogy neki komolyabb lőszert. Költség valószínűleg felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy a fegyverek, páncélok és egyéb tárgyak, mint egy varázslatos divat ékszert úgynevezett Grady tobish limit szintet, amelyen fel lehet használni.

Amellett, hogy a fenti, azt szeretném, hogy még néhány árnyalattal, amely nélkül játszani Lineage 2 nem lenne olyan érdekes. Például, a rendelkezésre álló megértése rendszerének karma, vagy a fejlesztési szakaszban klánok (legfeljebb 5 szint), vagy ... ó, nehéz objektív, hogy a játék, amit nem pontosan levegőt! Szóval befejezni opus, és azt sugallják, hogy megtudjuk, mindent.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more