Könyvjelzők

Kis Panda farmja

Alternatív nevek:

A Little Panda's Farm egy mobil farm, amelyet egy nagyon aranyos panda üzemeltet. A játék grafikája egy igazi rajzfilmre hasonlít. A zene bárkit kényelmesen felvidít, és a hangjáték kissé vicces.

A játék a legkisebbeknek és a felnőtteknek egyaránt tetszeni fog. A varázsfarm minden lakója aranyosan néz ki.

Még egy kisgyerek is könnyen megérti, hogyan kell játszani a Little Panda's Farm-ot az egyszerű és világos tanulásnak köszönhetően.

Gondoskodjon a gazdaságról:

  • Betakarítás a szántóföldeken
  • Etesd az állatokat
  • Szedjen gyümölcsöt a fákról
  • Épületek korszerűsítése
  • Termékek kereskedelem

A lista nem bonyolult, és biztosan sikerülni fog. Takaríts ki a farm körül. Ismerkedj meg a mesés játékvilág minden lakójával.

A gazdaságban előállított termékek a legjobban eladhatók. Az áruk szállításának és értékesítésének megszervezése.

A gazdálkodásból megkeresett pénz segít még vonzóbbá tenni a gazdaságot. Épületek javítása. Megjelenése előtt senki sem figyelte az épületek állapotát, és romosak voltak. Állítson helyre és frissítsen műhelyeket, raktárakat és egy házat, amelyben a játék főszereplője fog élni.

Miután végzett a javításokkal és frissítésekkel, eltölthet egy kis időt a terület díszítésével. Vásároljon neked tetsző dekorációkat, és helyezd el oda, ahol látni szeretnéd. A játékban minden farm egyedi, és nincs két egyforma.

Ha eleged van a gazdálkodásból, menj horgászni. A környező vizekben sokféle hal él. Hátha elkapja mindet.

Méhészet gyakorlása. A játék főszereplője egy panda, a medvék pedig köztudottan nagyon szeretik a mézet, még akkor is, ha egy egzotikus fajhoz tartoznak. Hogy a méheknek legyen hol édes csemegét szerezni, ültess több virágot és fát a tanyán. Ez növeli a méztermelést, és emellett díszíti a gazdaságot.

Látogassa meg a pandát minden nap, és napi és heti jutalmakban részesüljön a játékba való bejelentkezéshez.

Az ünnepek alatt a játék átalakul. Gyönyörű témájú dekorációkkal ajándékozzák meg. Ezen kívül számos versenyt találsz nyereményekkel, amelyeket nem olyan könnyű megnyerni. Meg kell próbálnunk.

A játékot gyakran frissítik. Új érdekes feladatok, jelmezek, díszletek és lakók várják a gazdaságot.

A játékboltban építkezéshez hasznos tárgyakat, dekorációkat, virág- és famagvakat vásárolhat. A vásárlások történhetnek játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben. Ha gyermeke játszik, kapcsolja ki a pénzért való vásárlás lehetőségét, ha szeretné. Ne feledje, hogy a játék ingyenes, és az egyetlen anyagi köszönet, amelyet a fejlesztők kapnak, a játékon belüli vásárlások. Talán szeretnél köszönetet mondani és támogatni a fejlesztést, majd vásárolj valami olcsót a játékban. De ez egyáltalán nem szükséges, és csak az Ön vágyától függ.

A

Little Panda's Farm ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Telepítsd a játékot, és segíts az aranyos pandának üzletelni egy vidéki farmon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more