Könyvjelzők

Littlewood

Alternatív nevek:
A

Littlewood egy kalandjáték városépítő elemekkel. A 2D grafika leegyszerűsített, ugyanakkor minden nagyon szépnek tűnik, és a klasszikus játékokra emlékeztet. A szinkronjáték hagyományos stílusban történik, a zene kellemes.

A játék több műfajt kombinál egyszerre. Ebben számos utazást találsz a varázslatos világban, ezen kívül gondoskodnod kell a városodról, javítanod és újjá kell építeni. Lehetőség van a városban különféle hasznos tárgyak előállítására.

A játéknak érdekes cselekménye van. A Solemn nevű világ megmenekült, és ez biztató, bár a részletek nem ismertek. Te vagy a sötét varázsló győztese, de a csata eredményeként karaktered elvesztette emlékezetének egy részét. A játék során lehetőséged lesz helyreállítani az emlékek láncát, és megtudni, mi történt a csata során.

Ne pazarolja az időt, menjen végig egy rövid útmutatón, és kezdje el játszani a Littlewoodot.

Sok a tennivalód:

  • Fedezzen fel egy hatalmas fantáziavilágot hasznos tárgyak után kutatva
  • Vigyázz a városodra, ügyelj arra, hogy a lakosok mindennel elégedettek legyenek, és ne legyen szükségük semmire
  • Menj le a kazamatákba és fedezd fel az áthatolhatatlan erdőket
  • Kommunikáljon a környező világ lakóival, a kommunikáció során töredékenként helyreállíthatja a memória töredékét
  • Hasznos tárgyakat és élelmet készítsen
  • Fogassa és gyarapítsa a poloskagyűjteményét

Nehéz lesz mindezt egyedül kezelni, több asszisztensed lesz.

Egyikük egy önfeledt fiú, akit mindenki Daltonnak hív. Hatalmas hibagyűjteménye van, és nagyon keményen próbál mindenben segíteni. De vannak mások is:

  1. Willow az a lány, aki az erdőben talált rád, és nagyon szeretné Littlewoodot virágzó településsé tenni
  2. Lilith varázslónő, aki kitüntetéssel végzett az akadémián, nagyon érdeklődő, szereti a kísérleteket

és a város többi lakója. Tudja meg, mire van szükségük, és próbáljon meg mindenben segíteni, ők viszont csodálatos ajándékokkal és új érdekes feladatokkal hálálják meg.

Az Utazás lehetővé teszi, hogy minden kérdésére választ kapjon, ezen felül olyan forrásokhoz jut, amelyek hasznosak lesznek a város fejlesztéséhez. Ráadásul a vándorlás során olyan egyedi tárgyakat is kaphat, amelyekre a jövőben szüksége lesz. Ezeket a tárgyakat nem könnyű megtalálni.

Van egy beépített mini-kártyajáték is. Amikor a gonosz varázslót legyőzték a csatatéren, az összes általa alkotott szörnyet kártyákba zárták, a városlakók kicserélik ezeket a kártyákat és felhasználják a játékhoz. Gyűjtsd össze verhetetlen paklit, és nyerj értékes nyereményeket a szomszédos városban, Dearborosban évente megrendezett bajnokságon.

A bevásárlónegyedben eladhatja azokat a tárgyakat, amelyekre nincs szüksége. Ez jelentős haszonnal jár. Eladhatod a vándorlásban talált tárgyakat és a saját készítésű dolgokat is.

Littlewood ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdje el a játékot most, hogy elmerüljön a varázslatos világban, és pihenjen a valóságtól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more