Könyvjelzők

Angels League 2

Alternatív nevek: Angels League 2

Angels League of Angels 2: háromdimenziós szépség.

Ha a fantasy történet első részének csodálója, a League of Angels 2 játék örömmel fogadja Önt az új fejlesztésekkel:

  • Háromdimenziós grafika, hihetetlen dinamika és lenyűgöző speciális effektusok.
  • Több mint 50 karakter, ahol az új hősök között biztosan találkozunk régi ismerősökkel.
  • A stratégia kidolgozása és a taktika alkalmazása az új funkcióknak köszönhetően még érdekesebbé vált.
  • Bővebben több sárkányt laknak a sárkányok, démoni lények, óriások és más szörnyek.
  • Az angyalok részt vesznek csatákban, a szivattyúzásban és a saját bajnokságuk megszervezésében.

Mint látható, az MMO böngésző alapú, lépésről lépésre végrehajtott termék készen áll az új kihívásokra, és várja a tapasztalt játékosokat, akik rohannak a League of Angels 2 játékra, és megpróbálják megvédeni azt, ami maradt a korábbi világ.

Vas vár egy ütközést a gonoszsággal, de a tapasztalatok, a mágia, a fegyverek és a düh segít minden ellenség legyőzésében és harcolni a fő főnökkel. Még rosszabb, nagyobb és erősebb lett, és csak együtt lehet legyőzni.

Ismét háború.

Az angyalok között a béke nem tart örökké. A régi nézeteltérések visszatértek, a régi gonosz lázadt, az alvilág démonjai felébredtek. Gyönyörű angyalok: Athena, Moira és Fortune megalapították saját önálló királyságaikat, a Kezdeményezések Unióját, az Égboltok Fellegvárát és a Halhatatlanok Királyságát.

Senki sem tudja, mikor jön a béke, de mindenki reméli, hogy élni fog ezen a ponton. Időközben össze kell gyűjtenie egy ősi műtermék töredékeit, de ehhez szüksége van egy új Angyalok Ligájára.

Az első fontos lépés az Angyalok Ligája 2 regisztrálása. A következő egy kellemes választás az angyalodnak, egyedülálló tulajdonságokkal. Fokozatosan fejlesztheti őket, javíthatja, új funkciókat vezethet be, a meglévőket meg is tisztíthatja. Ehhez végezzen olyan feladatokat, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a tapasztalatokra. Fokozatosan annyira erős leszel, hogy nagyon veszélyes ellenfelekkel tudsz foglalkozni.

Bár ennek a világnak az egész angyali lakossága különböző frakciókhoz tartozik, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a jobb eredmény elérése érdekében csatlakozzanak a ligákhoz. Együtt felfedezhetjük az ijesztő lények által lakott távoli barlangokat, elpusztíthatják őket, és megérdemelt jutalmat kapnak. A tizenötödik szint után, különösen értékes műtárgyakkal és kincsekkel bíró rangos dungeonok lesznek elérhetők.

Csaták és felszerelések.

Minden a League of Angels 2-n fogsz játszani, ahol meglátogathatod a PVP Arena-t, hogy megbirkózzon az ellenfelével párbajban. Ha lenyűgöző benyomásokat és szemüveget szeretne, gondoskodjon tömeges szétszerelésről a csoportok között, és a 20. szint elérésekor jogosult a saját céh létrehozására, és tömeges atrocitások megszervezésére dungeonokban.

A küldetések sikeres befejezéséhez jó felszerelésre van szükség, amely négy típusra oszlik:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Természetesen javíthatja vagy gyorsíthatja a folyamatot a játék pénznemének segítségével.

Az iPlayer League of Angels 2 hősszinten a díszítések, kiegészítők és ruházatok is segítenek, amelyekhez új szárnyak tartoznak. Mielőtt a hős egy másik jelmezben öltözködne, tanulmányozza az összes lehetőséget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a ruhák nő és férfi között vannak felosztva.

Amikor bejutsz egy világba, amely tele van mágiával, akkor meglephetsz, így csoda? Az angyalok egyikévé válik, sok mindenki számára elérhető lesz, és fontos, hogy megfelelően megtanulják, hogyan kell használni az elesett ajándékot. Angyala erős és képes, de a céhben még erősebbé válik. És ha el akarod hagyni a céget, mindig meg tudod csinálni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more