Könyvjelzők

League of Legends

Alternatív nevek: League of Legends, LOL

League of Legends Online - ingyenes multiplayer szerepjáték játék stratégiai elemei. Project Developer - kaliforniai cég Riot Games, és ez szolgál a kiadó THQ. Nagyrészt játék League of Legends emlékeztet hírhedt projekt Dota All Stars. Izgalmas események a játék bontakozik ki a négy lapot. Pontosan hogyan fog harcolni attól függ, hogy milyen a térkép a pillanatban. Például, az első két lap a csatákban is szolgálhat a három játékos ellen, három vagy öt ellen öt. A harmadik térképet a harc a két csapat az ellenőrzési pontokat, valamint a negyedik - egy szűk folyosón, ahol ellenségei öt játékos ellen, ugyanazt az összeget. Grafika minden helyen szó szerint mesés. Játékmenet megállapított és részletes, hogy nem lehet, de örülni sok felhasználó számára. A történet a játék kell, annak érdekében, hogy a létesítmények elpusztult ellenfelek, de ne felejtsd el, hogy ellenőrizzék saját védelmi tornyok. Ha a mindennapi életben nincs elég izgalom skraste pihenéséhez, a virtuális valóságban. Game LoL a legalkalmasabb annak érdekében, hogy növelje az adrenalin a vérben!

Legyél a jogos felhasználót help League a Legends regisztráció. Az űrlapon meg kell tenni a következő információkat: felhasználói név, jelszó (ismétlődik a következő sorban), e-mail címét, születési dátumát. Akkor is be kell jelölnie, ezzel is kifejezve elfogadja a szabályokat. Feliratkozás a hírekre feltétlenül biztosított. Végül meg kell átírni a kódot a kép, majd kattintson a "ingyenesen". Mielőtt hozzon létre egy fiókot, győződjön meg róla, hogy a konfiguráció a számítógép nem fog sikerülni. A játékmenet megkívánja a következő minimális rendszerkövetelmények:

- OS A Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4, 2GHz,

- Szabad hely a merevlemezen 750 MB,

- Kompatibilis a DirectX 16 bites hang eszközt;

- Videó memória 128 MB,

- RAM 1 GB-os,

- Internet kapcsolat legalább 128KB \ s.

Tehát játszani League a Legends lesznek hősök, ami itt az úgynevezett bajnokok. Mindegyiküknek megvannak a maga sajátosságai. Természetesen a hősök lehetnek erősségeit és gyengeségeit. Tehát valaki büszkélkedhet nagy mágikus képességeit, valaki nagy kár, míg mások olyan erős, hogy úgy néz ki, mint egy emberi pajzsot. De aki fut, fejlődni. A játék alatt kapsz pontokat. A fordított szivattyúzással vagy földszinten, vagy vásárolni az új karakterek és rúnák, amelyek javítják a teljesítményt. Ezen kívül minden sikert hozza nyereség formájában a játék valuta. By the way, akkor befektetni igazi, ha hirtelen ott volt egy ilyen vágy. Az biztos, hogy ad némi előnyt, de nem elég jól League a Legends ingyenesen.

Kezdetben kapsz egy pár karaktert, és végül a számuk csak növekedni fog. Minden a játékban 30 szinten. És minél magasabb a balra mozdult, annál nagyobb a lehetősége. Game League of Legends sürgeti az olyan készségek hősök. Van egy tehetség fa, ami közös az összes karaktert. Mastery, azaz a tehetség fa három ága van: támadás, védekezés és a kiegészítő. Kiválasztása egy adott út a fejlődés, akkor ezúton meghatározza a sorsát a hős. Emellett az alapvető készségeket, akkor válassza ki két további. Például gyorsan fut, és így a kezelés zaklinalnoe

Ez az izgalmas játék megkaparintja a figyelmet, már az első percben. Változatos játékmenet nem teszi lehetővé, hogy kihagyjon egy percet! Harcolj szórakoztató gonosz szörnyek, kihívást jelent a többi játékos, és minden nap egyre jobban bízik a saját képességeit! Legyen az elvárásait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more