Könyvjelzők

Looney hangolja a Mayhem világát

Alternatív nevek: Looney Tunes Mad World, Looney Tunes Mad World

Looney hangolja a Mayhem világát - kedvenc karakter az új héjában

A játék, a Looney Tunes World of Mayhem stúdiójából, a Scopely hozzáférést biztosít a Looney Tunes univerzum minden rajzfilmfigurájához. Össze kell állítania egy szórakoztató csapatot a gonosz ellen. Végül is, ki bánik vele a legjobban, nem számít, mennyire Bugs Bunny és barátai.

Mindez Marvin kis gazemberdel kezdődik, aki kész elpusztítani az emberiséget. Az erdőben laboratóriumában ül, és félrevezető terveket készít. És a barátunk, Bugs, mint mindig, kissé eltévedt és rossz irányba fordult, amikor a Pismo Beach felé indult. Megszakítva a gazembert az üzleti vállalkozástól, felkapta a haragját, és a lézerpisztolyából lőtt. De a nyúlunk szintén nem hiányzik, mert egy széfet a mennyből küld az elkövetőjének. A csata azzal jár, hogy Bugs véletlenszerűen elpusztítja Marvin vezérlőpultját és az egész rajzfilmlaborját. Most valakinek vissza kell gyűjtenie ezeket a rajzfilmeket ;-)

A

Bagz nyuszi segítségre van szüksége a Looney Tunes Crazy World játékában a számítógépen. Minden rajzfilmfigura odamenekült oda, és vissza kell őket küldeni. Sokat kell harcolnod, és össze kell állítanod álmai csapatodat, amely segít mindent visszahozni a normál állapotba. Először is magának a nyúlnak a kezelésére van lehetősége, ez az első hőse. Két egyedi támadása van:

 • basic - minden mozdulattal kárt okoznak - egy nyúl esetében biztonságos esés az égből az ellenséghez, akárcsak a rajzfilmekben;
 • Az
 • különleges - figyelemre méltó a hatalma miatt, de időt vesz igénybe azok újratöltése - az ellenfél háta mögé ásni, és a fejét egy gördülőcsappal megütni, ami elképesztést okoz egy mozdulattal.
A

A támadások ügyes kombinációja további győzelmeket hoz.

Az első győzelme után egy kis illúzió lesz, amely energiát ad az atomizátornak, és felhasználható a rajzfilm aktiválására. A rajzfilmek különböző minőségűek és különböző célokra szolgálnak:

 • védő - magas életszínvonal és védelem, de alacsony támadás;
 • támadó - magas szintű támadás, de kevés védelem és élet;
 • támogató hős - kiegyensúlyozott karakterek, különböző helyzetekben hasznosak, némelyek gyógyíthatók.

Minden rajzfilmnek megvan a maga sztársági szintje, amely megmutatja, mennyire erős. Több csillag hűvösebb, mint egy hős. Van is ritkaság: hétköznapi, ritka, epikus és legendás. Ne feledje, hogy több csillag és ritkábban hős - add hozzá az aktív csoporthoz.

A Looney Tunes World of Mayhem játék elsősorban harcok, és nem csak a fő küldetés mentén, hanem más játékosokkal is. Harcok - csaták a játékosokkal, nevezetesen a rajzfilmeikkel. A csata végén, ha nyer, kap egy dobozt jutalommal. Nyisd ki egy kis időt, és a hősök munkája. A játéknak osztályozási rendszere van, és új magasságok elérésekor méltó jutalmakat kapsz.

A mai napig a játéknak 141 hőse van. A fejlesztők fejlesztik a játékmenetet, és folyamatosan egyre több karaktert adnak a játékhoz - érdekes és vicces. Egy helyen olyan rajzfilmeket találhat különböző rajzfilmekről, amelyek nem tudtak keresztezni egymást a TV-képernyőn.

  Az
 • Taz egy aranyos, fogazott lény, amely gyorsan tornádóként forog, mindent elrontva az útjában.
 • Hugo nagylábú, aki háziállatot keres, miközben mindent megfagyaszt az útjában.
 • Lola the Raider - sok gyengeséget ad az ellenségnek, foglalkozik a területkárosodással a kritikus károk valószínűségével, és eltávolítja a lopakodót mindenkitől.
 • Twiti - egy fiatal madár, kincsvadász, tudja, hogyan kell gyógyítani és keményen verni; biztonságos távolságból kövekkel dobálta ellenségeit.
 • Az
 • Duffy király nem csak uralkodó, hanem egy mohó támadó is, mely minden mozdulattal igyekszik ellopni valakinek a haszonját.
 • Pásztor szamuráj - a templom hű karbantartója; megvédi pozícióját és egyre erősebbé válik ellenségei tétovázva.
 • Az
 • Hippeti Hopper egy legendás bokszoló, ügyesen megkerüli az ellentámadásokat és az elkerüléseket, hogy koronájának csapását az ellenfél számára fejtse ki, aki nem védő.
 • Gossamer rögbi játékos - szoros középpályás, határozottan nyer; amint izgalomba kerül, a játék kimenetele eldöntött következtetés.
 • sertés sertés - kiegyensúlyozott támogató karakter; Egy barátságos disznó meg tudja gyógyítani a szövetségeseket és károsíthatja az ellenségeket.

A Looney Tunes World of Mayhem letöltése a számítógépre, és a játék indítása meglehetősen egyszerű. Az induláshoz töltse le a Bluestacks Android emulátort, majd csak telepítse a játékot és indítsa el. Sok szerencsét kívánunk Önnek szétszórt rajzfilmek megtalálásához!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more