Könyvjelzők

Loong Online

Alternatív nevek: Loong Online

Loong Online (játék Loong Online) - egy ingyenes multiplayer online szerepjáték játék, amelyben a kibontakozó eseményeket az ősi Kínában, a hatalmas és fenséges hatalom. Jelenleg a játék folyamatban honosítását és az európai és az amerikai közönség. Természetesen nem titok, hogy a játék, ahol a tárgyak feltárt keleti mitológia, fokozatosan egyre helyzetét és minden évben egyre. De nagyon tetszett, hogy az online játék Loong - nem csak egy kereskedelmi projekt a show, hanem egy valódi lény, ami annak az eredménye a kemény munka sok ember, és nyerte meg a bizalom és a hitelesség sok játékos a világon.

Vegyél részt a játékban Loong Online érthető mindenki számára, és nem veszi el sok idő. Mindössze annyit kell tennie, - adja meg a fiók nevét, jelszót, hogy belépjen a játékot, és e-mail címét. Ezt követően, a postaláda, akkor kap egy értesítést arról, hogy a regisztrációs Loong elkészült, és a letöltés után a játék kliens, akkor azonnal kezdj el játszani.

Most egy kicsit a rendszerkövetelmények: Processzor - 1.5 GHz RAM - 2 GB grafikus kártya 3D-gyorsító memória 256 MB, 5 GB szabad hely a merevlemezen, és az operációs rendszer Windows XP / 7.. És persze ne felejtsük el, hogy a számítógépet csatlakoztatni kell az internethez.

Úgy történt, hogy nagyon kevés játék van egy elég nagy költségvetést, de Loong online játék, dicsekedhet egy szilárd befektetés fejlődését. És ha beszélünk konkrétan létre a játék költött körülbelül tíz millió amerikai dollár. És ha jobban ismeri a játékot, nem kétséges, hogy mi a pénz költöttek, nem merül fel. Nagy-grafika, szép és nagyon sima animáció, részletes tanulmány a környezet és ördögien jó forgatókönyv és a telek, valamint a lokalizáció a játék egy hatalmas számos különböző nyelven.

Szerkesztő játszható karakter, amely Loong Online játék készült a lelkiismeret, saját belátásunk szerint, hat színű haj, öt különböző haircut, ötféle fajok és az arc alakja és több változata az első szett ruhát. Természetesen, az egyediségét a játék karakter kétségtelenül ad a különböző tetoválások, hegek és fülbevaló, és minden, hogy te is képes lesz testre.

Class rendszer a játékban valójában hiányzik, helyébe egy részlege specializáció pisztoly tulajdon: totem, hárfák, bokszer, egy alabárd, íj, kard vagy fegyver. Először is, meg tudod változtatni fegyvereket állandóan, de a növekedés az a képesség, hogy változtatni perosnazha arzenál lesz kevesebb, mert meg kell, hogy komolyan fontolja meg, mit ág fejlesztése fegyvereket. A játékot Loong Online kellemes és érdekes támogatásával minden elvtársak. Siege, klán csaták és harcok az arénában - a barátokkal való részvételre minden ilyen esemény lesz, sokszor sokkal érdekesebb.

A kezdeti szakaszban a játék, hogy a terület a kezdőknek, akkor felel meg az NPC, neblshoy át a kurzus, és kap az első igazi munka. Nem kímélték a fejlesztők és a már kedvence minden a legnagyobb játék automatikus navigációs rendszer. Most, ha azt akarjuk, hogy néhány ponton a földön, meg kell, hogy vigye az egérmutatót a helyet a térképen, majd kattintson a speciális gomb, az eredmény csak az olyan egyszerű műveletek a karakter fog futni ott magát. Játssz a játék, köszönhetően Loong hasonló rendszert nagyon elégedett lesz.

Azt kérem minden szerelmeseinek nagyon pet rendszer, a tanulás képességét, hogy a szó szoros értelmében úgy tűnik, miután a harmadik feladatot. A kedvtelésből tartott állatok - nem csak egy játék, hanem egy igazi csata asszisztens.

Evolve a játék nem olyan nehéz tapasztalat szerzett könnyen, mivel a feladatok mindig elég ahhoz, hogy a karaktered folyamatosan fejlesztették, és feltárni az új technikákat és készségeket.

Tehát, összegezve minden, a fenti, meg kell jegyezni, hogy a Loong Online játék szeretni fogja mindazokat, akik szívesebben válasszon a játék érdekes, és a magas minőségű termékek ugyanabban az időben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more