Könyvjelzők

Lord of Ages

Alternatív nevek: Lord of Ages

Mit társítani fejlesztő Aeria játékok? Sok játékos, ez garantálja a megbízhatóságot és minőséget a játék, ami minden bizonnyal vonzó lesz, hogy tölteni sok időt vele. Tehát, a játék Lord of Ages sem kivétel. A lényeg a játék nem sokban különbözik az összes többi stratégia, de a megvalósítása és végrehajtása olyan vonzóvá, hogy egyszerűen nem áll meg a figyelmet. Minőség játékmenet és érdekes történet, könnyű kezelhetőség és a szép grafika, nem ez a titka a sikeres online projekt?

Lord of Ages Online segít, hogy látogassa meg az ősi földeket, lakos van szükségük a bölcs és megfontolt uralkodó. Lehet, hogy te és vált az uralkodó ez? Mivel az elején a játék akkor tartozik egy kis területet, amelyre lehet építeni a települések, házak, kastélyok, a munka áll. A fő cél az, hogy javítsa a kis királyság, hogy valóban királyi arányokat. Frusztráló épületek és növeli a lakosok száma. Ismerje meg az új harci technikák később kapcsolja őket egy legyőzhetetlen katonai erő. Mivel az erősebb a karaktered, és a hadsereg, annál több földet tud rögzíteni, és minél nagyobb a terület lesz a mi irányításunk alatt.

Ez egy tipikus online játék, így el tudja képzelni magát a Lord of Ages regisztrációt amire szükség van egy sikeres kezdete a játék. Bár az oldalon a játék, és nem az orosz szavakat, minden orosz nyelvű játékosok képesek lesznek, hogy megértsék, mit kell tenni, hogyan kell regisztrálni, és töltse ki az űrlapot, és foglalkozik az alapvető feltételeket.

Először regisztráció, nyomja meg a gombot "Játssz ingyenes", amelynek alján található a honlap a játék.

Mielőtt a képernyőn megnyílik egy külön formanyomtatványt nyilvántartásba, amely után akkor töltse ki, hogy kezdj el játszani Lord of Ages. Olvassa el figyelmesen a nevét, a mezők és a hint rendszer és felváltva töltse ki az összes mezőt. Meg kell, hogy írjuk le a felhasználónevet és egyedi jelszót, és meg kell adnia a címét egy elektronikus postafiókot.

Ha a regisztrációkor használt számlák segítségével a társadalmi hálózatok, és van egy oldalt a Facebook-on, akkor képes lesz használni a jogosultsági adatot ebben a játékban. És ha már regisztrált korábban legalább az egyik projekt Aeria, de most már tudod használni a korábban rögzített adatok, átadva a regisztrációt.

Mielőtt elkezdené a játékot Lord of Ages ki kell választani a földet, amelyen területén, és fejleszteni a királyságot. Ez lehet:

Csehországban.

Lombardia.

Szász.

Morvaországban.

Bajorországban.

Turinzhiya.

Sváb.

Minden egyes területen jellemző sajátos éghajlati és domborzati viszonyok - választani, amit a legtöbben szeretnek.

Unite a klánok és a gyarmatok a többi felet, hogy legyőzze az ellenséget. Küldje el a hadsereg, hogy meghódítsa a vad területeken. Így a terület a királyság is jelentősen megnő. És ami a legjobb az egészben, hogy a Lord of Ages szabad játék lehet bárki!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more