Könyvjelzők

Lord of Ultima

Alternatív nevek: Lord Of Ultima

LORD OF az Ultima Online - Egy új online projektet a világhírű fejlesztő számítógépes játékok - Electronic Arts, a cég largely állt az eredetét a számítógépes játékok-ipar. És az univerzum, hogy kiadja a saját böngészős játék "elektronika" választották a jól ismert és jól ismert - az első játék a sorozatban Ultima megjelent több mint húsz évvel ezelőtt. Mi történt a kombináció? Új, igényes, sikeresen ötvözi a gazdasági és katonai stratégiai játék, szép grafikával és szórakoztató játék.

Vegyél részt a játékban LORD OF ULTIMA - valami, amivel elkezded a hosszú útra, hogy saját településen. A játék teljesen böngésző-alapú, és nem igényel letöltése és telepítése a kliens, mind meg kell kezdeni a játékot Úr Ultima Online - Internet-kapcsolat és egy böngésző. Regisztráció LORD OF ULTIMA nem kell sok idő - csak adja meg az e-mail címet, amelyre akkor kap egy megerősítő e-mailt a regisztráció, és amely online játék LORD OF ULTIMA használ a bejelentkezési és jelszó, válassza ki a nevét a játékok világában, és Adja meg az országot. Mint látható, a játék Úr Ultima csekket egyszerű és gyors, hogy ne késleltesse akarnak játszani LORD OF ULTIMA szükségtelen intézkedéseket.

Az egyik jellemzője, hogy már a játék LORD OF az Ultima Online az a képesség, hogy válasszon egyet a két út a fejlődés - a béke, a gazdasági és a katonai. Ha azt szeretné, hogy teljes mértékben összpontosítani a békés út a fejlődés, létre kereskedelmi kapcsolatok kiépítése és korszerűsítése a különböző épületek, és így megmaradjon városaikat boldogulni, csak nem kell építeni a város vár. Ebben az esetben, még akkor is, hogy egy hatalmas sereg ellenséges beállított szomszéd csak szervezni ragadozó expedíció a várost, hogy még abban az esetben a hiba nem ér véget a lefoglalás terület vagy megsemmisítése városok - akkor el fogja veszíteni csak egy része a kincstár. Ha inkább aktívan és katonai fejlesztés államunk, LORD OF ULTIMA online játék kínál más-más módon - meg kell építeni a kastélyt, hogy lesz az alapvető szerkezete minden városban. Ez lehetővé teszi, hogy a kastély tele ellenségeskedés, és eltávolít minden korlátozás, kivéve a hét napos kezdők védelem a támadás. De a jelenlétét a vár lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a támadás mindenkit körül a várost, és egy hasonló támadás a legrosszabb esetben vezethet a teljes hatalomátvétel a város sikeresebb ellenfél.

LORD OF az Ultima Online játék is van egy másik érdekessége - az épületek építése benne önmagában egy érdekes puzzle és mini-játék, mert az elhelyezés az egyes épületek hatékonysága attól függ! Például, található egy nyílt területen favágó kunyhó is termel fát, de csak annak összege lesz sokkal kevesebb, mint az ugyanazon kabin az erdőben - valójában minden egyes alkalommal, amikor a naplózó fog futni a fák. Nos, ha eljön az ideje, hogy a malom, az is jobb hely, közel a favágók, aki már egy fűrésztelep munkavállalóknak nem kell messzire futni anyagok.

Alapozva ezeket a funkciókat a játék LORD OF ULTIMA játszani, érdekes és szórakoztató, egyszerű játék addiktív több órán át. A mai napig a világ számos ember hajlandó játszani a játékot online LORD OF ULTIMA mérik több százezer, és a szám tovább nő, ahogy a játék Úr Ultima Online folyamatosan növekszik, és öröm a rajongók az új funkciók és bónuszokat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more