Könyvjelzők

Lords Mobile

Alternatív nevek:

Lords Mobile MMO stratégiai játék, amelyet bárhol játszhatsz, mivel a játékot mobil platformokra tervezték. A játékban kiváló minőségű grafikát fog látni, ha a készülék megfelelő teljesítménnyel rendelkezik. A karakterek hangjátéka nagyon valósághűen hangzik, és profi színészek adják elő.

A játékban legyőzhetetlen sereget alkotsz egy hősvezér vezetésével, és valós időben fogod vezetni a csatákat.

Mielőtt más játékosok ellen harcolsz, el kell végezned egy nem tolakodó oktatóprogramot, amely bemutatja a játék alapjait. Ezenkívül a legjobb a játékot a történetkampányon keresztül kezdeni, ahol gyakorlatba is ültetheti képességeit. Gyűjts össze egy kis sereget az egyik hős vezetése alatt, amelyet először nyitsz meg.

Több mint negyven vezető hős van a játékban. Mindegyiküknek megvannak a saját egyedi képességei, amelyek a vezetése alatt álló harcosokra vonatkoznak.

Ezen kívül négyféle csapat és több mint hatféle katonai alakulat létezik. Mindez a harci alakzatok számos lehetséges kombinációját adja. Megfelelő arányban, különböző harcosok kombinálásával szinte legyőzhetetlen hadsereget kaphat.

Idővel tovább fejlesztheted stratégiádat a csatatéren, és ki tudod alakítani a megfelelő osztagot attól függően, hogy melyik ellenséggel állsz szemben.

A

Playing Lords Mobile nagyon érdekes és izgalmas lesz, mert ez egy játék hatalmas nyitott világgal.

Fedezze fel a környező világot, amelyet az agresszív szörnyek és csaták karmai érintenek, és olyan ősi leletek után kutatva, amelyek jelentősen növelhetik az őket megtaláló vezér seregének erejét.

Építsd fel birodalmadat új földek meghódításával, és szerezz még több forrást a nagy hatalmú harcosok támogatására.

Szerezzen új barátokat és ismeretségeket a világ minden tájáról más játékosokkal való chateléssel. Építs szövetségeket és támogasd egymást a csatatéren.

Sok játékmód vár rád itt:

  • Edge Tower Defense stílusú mód, ahol meg kell rohannod az ellenséges erőket, és fel kell vonulnod a csapataidat a védelemre
  • Császárok harca, amelyben megpróbálhatod elfoglalni a trónt, és uralkodóvá válhatsz
  • Dragon Arena Guild háború, ahol részt veszel egy csoportcsatában egy másik céhel
  • Versenyezz más játékosokkal PvP és PvE csatákban
  • Növeld seregeid erejét az ötödik osztályba való emeléssel, ami példátlanul megnöveli a harcosaid erejét és kitartását

Ez a funkciók rövid listája, amelyek még nagyobbak lehetnek, mire ezt olvasod, mivel a játék gyakran frissül. Ennek köszönhetően még szórakoztatóbbá válik.

Jelentkezzen be rendszeresen rövid ideig, így napi és heti bejelentkezési jutalmakat kaphat.

Vásárolj felszerelést, jelmezeket, fegyvereket és dekorációkat hőseid számára a játékon belüli boltban játékbeli valutával vagy valódi pénzzel.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti a

Lords Mobile alkalmazást Android rendszeren.

Telepítse a játékot azonnal, hogy megszerezze a trónt a tündérbirodalomban egy legyőzhetetlen hadsereg élén!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more