Könyvjelzők

Lords & Knights

Alternatív nevek: Lords & Knights

Lords és lovagok Online - ingyenes multiplayer középkori stratégiai játék témák. Mehetsz vissza a távoli múltban, és létrehozza birodalmát, amely a megfelelő intézkedéseket gyorsan növekszik és virágzik. Kezdetben, akkor kap dobták a birtokába a város lakói miatt nem megfelelő élőhely körülmények között. A földek Önhöz talál a száraz mezőt házak, és még egy csapat szerencsétlen külsejű katonák. Az egész úgy néz ki, elég lehangoló - de ne ess pánikba! Ön nem csak végül hogy mindent megtesz annak érdekében, és létre kell hozni egy hatalmas harcos, hadsereg, ami szintén jól képzett, és még fel a megfelelő szintre a városi infrastruktúra és bővítése területén. A saját szorgalom függ, hogy szert hírnévre tett szert a többi urak, és azt érzem, igazi mestere a középkori várat. A jövő a birodalom a kezedben van!

Lejátszás Lords & Knights, amennyire csak lehetséges, a böngésző és az okostelefonok és a tabletta PC-k. Rendszer követelmények nagyon minimális. Alkalmas egy ilyen platform: iOS 4. 3, android 2. 2.. A legfontosabb - az internet-hozzáférést. A cég a projektek mindig más XYRALITY GmbH hozzáférhetőség és urak és lovagok a játék sem volt kivétel. Hogy folytassa a játék, akkor létre kell hoznia egy fiókot. Lords & Knights év - tölti néhány területen, nevezetesen az e-mail címét és jelszavát, valamint elfogadták a szabályok és az adatkezelési szabályzat. Ez minden, a vállalkozás szó szerint egy perc!

Csatlakozott a soraiban az aktív közösség a játék világában, úgy fogja találni magát megbízható szövetségesei és harcolni ellenségei méltó. Azok számára, akik lesznek urak és lovagok játszanak hiány versenyző érezhető. Végül is, sok más felhasználó potenciálisan az ellenfelek. Ami a társai, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja. Nem bízik az első jövevény, megtanulják felismerni a szándékot azokban a feudális urak, a találkozás az utat. Összefogás a szövetség képes lesz felfedezni, és elfog a környező földeket. De a versenyen zsákmány ne felejtsük el, hogy figyelemmel kísérjék a saját védekező képességeit. Az ország nem mentes a támadásoktól, és ki tudja, aki eszembe jutott, hogy sértik a jó. Mellesleg, a használata taktikai és stratégiai lehetőségek egyik legfontosabb befolyásoló tényezők a győzelmet a leghevesebb harcok. És persze, megbízható hadsereg. Létrehozása csoportokat, akkor kell vigyázni, hogy áll a különböző egységek. Mivel mindegyik tehetségüket és készségeket, amelyekre hasznos lesz a különböző helyzetekben felmerülő a csatatéren.

Mi kell még a jólét a birodalom, hogy elegendő forrás. Lords & Knights játszani -, akkor állandóan aggódni Az erőforrások kiaknázása, és tartsa a készletek felügyelet mellett. Lords & Knights játék lehetőséget ad arra, hogy a következő forrásokat: fa, kő, érc, réz, ezüst, arany. Külön kategóriába kerülnek felszolgálásra. Ne feledje, hogy a lakosok a város segíthet különböző módon növekedni és fejlődni. Tehát adalékanyagok szívesen veszi a küldetéseket, amint megrendelni. Azok képesek legyenek ragyogóan jövedelmező munkahelyek. Nos, mondjuk, hogy gondoskodjon buja fesztivál a vár vagy a vásártartási. Ez hasznos lesz, hogy utasítsa tudósok új technológiák fejlesztésére. Például, akik nem akarják, hogy egy jó katonai járművek? A válasz egyértelmű, így a tudósok összegyűlnek a könyvtárban, és adjon nekik munkát. Semmi léhűtő, hadd javára!

Érdemes megemlíteni az épületek építése. Összesen 13 kell lennie a kastélyt. Minden objektum küldetését. Tehát, Citadella, Arsenal Tavern, Könyvtár, erődítmények, piac, Farm, Woodman, Építőanyag Fa, Quarry, Anyag kőbánya, Ore raktár - mind része a lény. Ne felejtsük el, hogy az épületeket javítani kell, ha azt szeretné, tényleg egy jó bíró.

A tulajdonos felelőssége egy középkori vár, és tényleg sok, hogy nem lesz minden szabad pillanatot! De urak és lovagok online játszani, így érdekes, hogy ezek a problémák csak akkor lesz kellemes. Szeretné, hogy változatossá tegyék szabadidő - akkor mi a probléma? Lords és lovagok ellenőrizze vár rád. Élvezze a szórakoztató játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more