Könyvjelzők

Lords Online

Alternatív nevek: Lords Online

Online Game Lords Online - multiplayer körökre osztott stratégiai RPG elemekkel létre a legjobb hagyományait fantasy játékok. Kiváló minőségű 3D-s grafika és animáció, élénk és egyedi karaktert, a dinamikus játékmenet és megtalálod azt a Lords online. Azonnal arra figyelmeztetett, hogy a postaláda tulajdonosa, amikor Mail. ru regisztráció Lords online játék nem szükséges. A többi (ha van ilyen), a játékhoz hozzáférni hagyományosan. Szóval, kattintson a "play", akkor van egyfajta "regisztráció Lords Online». Itt adja meg a felhasználónevet, jelszót, és e-mail box címét, majd fogadja el a felhasználói megállapodást és "ismerik a játékszabályokat." Ennyi - online Lords on-line regisztráció befejeződött.

Némi enyhülést, hogy valaki - éppen ellenkezőleg, de a Lordok online játék on-line nem megtéveszt Önt számos osztály és a versenyek. Határozza meg a választás a hős (a faj) igen egyszerű. Bár a leírás előtti érdemes elolvasni, természetesen.

A csak egy a három versenyen játszunk Lords Online - Az emberek Shaba vagy Aleph.

Az emberek - a legkevésbé észrevehető szempontjából funkciók, de a tökéletes szövetségese minden szövetség. Azt kell tisztázni, hogy a kiegyenlítés, akkor válasszon egy hős - Lord, vagy az egész hadsereg. Ez vonatkozik mind a három versenyen.

Shaba Race - egyik ága a törzs kriontsev nagy lehetőséget (fizikai értelemben). Képviselői ezen a versenyen a legtöbb agresszív hangolt. Céljuk - Ki kell építeni a csontok ellenség a saját állapotát.

Race Aleph - A második ág krionskogo törzs, csendes, de nagyon veszélyes csatában versenyen. A funkció - mágikus képességeit. Nem alkalmazzák őket egy rossz célokra, hanem a tisztességes harc, és ez a fő, mellesleg elég erős fegyver.

Miután úgy döntött, hogy versenyezni a hős, ki kell választani a padlóra, és ad neki egy nevet. Ezután válassza ki a helyet a kontinensen Ma'an, amely megkezdi a fejlődő a karaktered, és birodalmát. Ezután a Lords online játék nincs mit zavarja. Gyerünk! Elkezdik építeni a várat, a vonat katonák készségek, vagy nézd meg oázisok és megtámadják őket. Oasis - a forrása a források. Védeni kell minden alkalommal, mert a vadászok hiányzik. Több oázis - egy nagy előnye a többi játékos. Lehet kapni őket támadó más kastélyok. De meg kell vizsgálni, hogy a harcot egyedül? Elvégre ellenfelek mind azonos, úgy, hogy kockázatos. De itt, ha csatlakozik a szövetség arra, hogy néhány ezek a dolgok nagyon is.

De Lords online online játék nem csak stratégiai jellegű. Itt alakul ki az erejét a karakter, valamint egyéb paramétereket. Ez úgy érhető el az oktatás és képzés a katonák. Erős és fegyelmezett harcosok - erős és tiszteletben szövetség - egy hatalmas birodalom. Amellett, hogy a tömés csapatait, hogy féltve őrzött szemüveget megtörténhet, hogy a hős, építeni és bővíteni az épületet, hogy végezzen a különböző ünnepségeken. A pénz is fontos, mint a szemüveg. Meg kell keresni, hogy elvégezzük a különböző küldetések és a részt az eseményekben. Azok itt bővelkedik.

Play Game Lords online online szórakoztató játékmenet és kellemes a grafika. Reális tájak és jól megrajzolt táj szervesen kiegészítik ezt az izgalmas fantasy világban. Mindez a szintézis legyőzni minden stratéga és rolevika. És ha egy rajongó a híres játék "Heroes 3", akkor az orvos maga írta fel, hogy a játék az online Lords online. Fel a fejjel az egészségét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more