Könyvjelzők

Elveszett bárka

Alternatív nevek:

Lost Ark MMORPG akciójáték. A játék kiváló grafikával és szokatlanul látványos effektusokkal rendelkezik a csata során. A hangjáték kiváló, a zene jól megválasztott.

A játék fejlesztése hosszú 8 évig tartott. Ennek ellenére a megjelenés után sokan úgy gondolták, hogy a játék nem különbözik a többi játéktól ebben a műfajban. De most, több éves frissítés után, a játék valóban az egyik legjobbnak tekinthető.

Mielőtt játszol az Elveszett bárkával, hozz létre egy karaktert, válassz egy osztályt, és adj neki egy nevet.

A játékban 20 osztály található, de mindegyik több típusra van osztva.

 • Mag
 • Monk
 • Shooter
 • Assassin
 • Alkotó

Az osztály kiválasztásakor ne feledje, hogy a játék során nem lesz lehetőség megváltoztatni. Ha kiderül, hogy tévedésből nem azt az osztályt választottad, ahol játszani szeretnél, elölről kell kezdened.

A karaktered szintre emelésének legjobb módja a történetkampány befejezése. Ez egy nagyon haladó képzés, és egyben érdekes is. A cselekményen kívül sok további küldetés is van.

Itt rengeteg különböző helyszínt talál. Mindegyik több kontinensen található. Minden kontinens különbözik a többitől. Mindennek megvan a maga természete, állatvilága és ellenségei, amelyekkel ott találkozhatunk. A légkör is más rajtuk, olyan, mintha más világok lennének.

Mit kell tenni a játékban, könnyedén megtalálja:

 1. Elvégezhet alapvető vagy kiegészítő feladatokat.
 2. Páncél- és egyéb tárgyak gyűjteményét gyűjtse össze.
 3. Töltsd ki a Kereső atlaszát.
 4. Heti és napi események vannak itt.
 5. Fejezze be és fejlessze birtokát, ha szereti ezt a fajta kihívást.
 6. A feladatok lehetnek egyediek vagy csoportosak.

A szintezés eleinte meglehetősen egyszerű, ez lehetővé teszi, hogy gyorsan utolérje a többi játékost, ha friss játékos. A további fejlesztés nehezebbé válik.

A fegyverek pumpálásával minden hasonló. A játék elején könnyen javítani fog, de aztán sokkal több erőforrást igényel, és nem mindig végződik jól.

Szerencsére a frissítés sikertelensége esetén a fegyver nem romlik el, de az elhasznált erőforrásokat nem lehet visszaadni.

A harcrendszer rendkívül változatos, és az összes ellenséget ugyanazzal a csapással ütni itt nem működik. A készségek száma lenyűgöző, ráadásul mindegyik képesség módosítható. De ez még nem minden. A speciális vagy normál ütések kombinációkat alkothatnak. Alkalmazza a technikákat a csatatéren, válassza ki a megfelelő kombinációkat, hogy megvívjon egy csapat ellenséget vagy őrzőfőnököt, ez megkönnyíti a játékot.

A játékot továbbra sem hagyták el, és rendszeres frissítéseket kap, érezhető, hogy a fejlesztők szeretik ezt a projektet. Mindent megtesznek azért, hogy a játék érdekes legyen kezdők és veteránok számára egyaránt.

Itt nem kell fizetni semmiért, úgyis kapsz bármilyen páncélos fegyvert és anyagot, csak kell egy kis idő. Ha fel akarja gyorsítani a folyamatot, akkor ez valódi pénz fizetésével lehetséges. A kézenfekvő vásárlás mellett így fejezi ki háláját a fejlesztőknek.

A Lost Ark

ingyenesen letölthető PC-re az ezen az oldalon található hivatkozásra kattintva. A játék ingyenes.

Kezdj el játszani, egy hatalmas fantáziavilág, sok barát és hihetetlen kaland vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more