Könyvjelzők

Elveszett Paradicsom

Alternatív nevek: Elveszett Paradicsom

Elveszett Paradicsom Online - fantasztikus ingyenes multiplayer játék az inkrementális csaták igényes alkalmazás taktika. Meg fogja találni magát a hatalmas helyszínek és végtelen PVP fogja megvédeni a létjogosultsága. A harc között zajlik földlakók és az idegenek váratlanul. Lesz még több ezer potenciális ellenfelek! Míg a hívás dobni egyetlen igazi játékos. A csőcselék a játék világában egyszerűen nem. Események kibontakozni háromdimenziós térben, amely megteremti a realitásérzék. Ismerje meg az ellenség bárhol lehet a föld, a föld alatt, a vízben, a városokban, erdők, sivatagok. Game LP tanítani, hogy a fontos döntéseket, hogy úgy érzi, és koordinálja a harcot, hogy működjenek együtt a többi játékossal, és kétségbeesetten dobta a legmelegebb csatát. De nem mindenki a játék története csökken csak a háborút. Ön lehet, hogy tud pihenni közti csaták és még nem egészen békés ügyekben. Ezen kívül, kezdve Elveszett Paradise játszhat, hogy a barátok, vagy akár hirtelen feleségül. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy töltik szabadidejüket szívesen!

Mielőtt belevetette magát a pezsgő felejthetetlen kalandok, létre kell hoznia egy fiókot. A lehetőséget, hogy töltse le a játék kliens tájékoztatni fogja a végén az alkotók a projekt. Elveszett Paradise bejegyzése a következőképpen történik:

- Taken megállapodás. Administration összpontosít a felhasználók számára, hogy ha nem ért egyet a szabályokkal, akkor jobb, ha nem, hogy hozzon létre egy fiókot,

- Töltsd ki a regisztrációs űrlapot: játékos nevét, e-mail (visszaigazolást), jelszó (visszaigazolást)

- Válassza ki a kívánt nyelvet, és adja meg a helyes időzónát,

- Regisztrációt visszaigazoló kódot - két szó, hogy látod a képen.

A játékot online elveszett paradicsom lehet abban az esetben, hogy a számítógép megfelel az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer Windows XP/Vista/7;

- Processzor Intel Pentium G620 vagy AMD Athlon II X2 250,

- Videó NVIDIA GeForce GTS 450 vagy ATI Radeon HD 5750,

- 2 GB RAM-mal és 3 GB szabad hely a merevlemezen.

Szóval, csak most kezdtem játszani Elveszett Paradise , és az első dolog, hogy emlékezzen - akkor arra kell törekednie, egyediségét a karakter. A hős, köszönhetően a hatalmas lehetőségeket, amelyek rendelkezésre állnak az egyes felhasználók, tudod, hogy egyedülálló. A hatalom, hogy mindent megváltoztat, a megjelenés és betűkészletek haza a karakter és a harci teljesítményt. Könyörtelenül pumpált, persze, ha azt szeretnénk, hogy sikerül ezt a fantasztikus világban. Idővel lesz elérhető nem csak a hatalmas fegyver, de sokkal több. Mellesleg, tekintettel a fegyverek akkor kapnak elég tisztességes sor. Játssz Elveszett Paradise fogsz, mindkét közös mindkét faj fegyvereket, mint a gránátok, puskák, bányák, kések, Taizer és különleges az egyes versenyeken. Elérhető földlakók "hornless", "Ash", "Asp", "Skif", "Blackbird", és a Wanderers - "Julie", "Balam", "Kabbah", " Chakka "" Pulaha ". Viszonylag páncél is választhat, milyen lesz. Simítsa ki a karakter testét, és akkor csak meg kell, hogy nem tud nélküle megbízható jelmez. Földlakók használata könnyű páncél "Orlan" nehéz páncél "Dzhaganat" PES és a "Kraken". Wanderers szívesebben viselnek, vagy páncélt "Nunkul" vagy nehéz páncélt "Bach-Pac" vagy a PES "Shukpi."

Ahogy már bizonyára rájött, még a kezdetén a játékosnak meg kell, hogy egy fontos döntés, hogy bárki csatlakozhat. Mint már említettük, két faj. Ott lesz az oldalon a Terran vagy szomszédosak a Wanderers, hogy ezt, elvileg, és függ a sorsa. A lényeg a választás a vízi jármű. Akkor válhat mestere közelharci és tanulni felülmúlhatatlan szalonka, és kezelése elképesztő harci járművek.

Játék Elveszett Paradise magában kitermelése források. Mellesleg, mindenkinek van esélye, hogy az enyém a birtokában, és kap egy jó eredmény. De a tulajdonos a bánya mindig résen. Van egy sor, akik el. Ne adja a gyűlölt ellenséget! Minél kevesebb a berendezés károsodását harc közben, annál több erőforrást kap.

Már a vizsgálati szakaszban, a játék képes felmutatni a fajta. És mivel a projekt fejlesztés alatt áll, a legközelebbi jövőben az alkotók ígér sok új és érdekes elemekkel. Csatlakozzon hozzánk, és szavazzon magad minden előnyét egy jó játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more