Könyvjelzők

Lost Planet

Alternatív nevek: Lost Planet

Game Lost Planet egy multiplayer számítógépes játék. Ez a játék célja a stílus a lövöldözős és események zajlanak, hogy az első ember.

Számítógépes játék Lost Planet lehet letölteni csak felnőtt játékosok. A kiskorú felhasználók számára, hogy a játék le van zárva. Letöltés Lost Planet ¬ lehet bármilyen más helyszínen, amely ilyen lehetőséget. Például ez lehet tenni a torrent.

Van egy egyedülálló lehetőség, hogy a játék Lost Planet video. Ez lehet a játék hivatalos honlapján, vagy a YouTube-on. A videó azt mutatja, a lényeg a játék, a karakterek is képviselteti magát, és más érdekes információt a játékról.

Lost Planet Ez a felülvizsgálat bemutatja, hogy egy bevezetés a játékot. Most megtudhatod, a játék, a rendszer követelményeinek a játék és a fő játék mód.

Játék Lost Planet közé lenyűgöző fő boss harcok előforduló extrém helyeken. Megvan a képessége, hogy ellenőrizzék a játékot gépesített páncélt.

Itt a játékos alá hőveszteség energia. Ez annak köszönhető, hogy az éghajlat a terület, ahol a harc kerül sor.

Ha elveszíti az összes az erőssége, akkor a másik játékos képes lesz arra, hogy egy kis az energia. Ehhez a játék használ egy új fegyvert, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy mindenki életben.

In-Game Lost Planet játékosok kapnak tapasztalati pontot. Kereshet több pontot, miközben játszik a tökéletes stílus és a további feladatok végrehajtására a küldetések.

Miután befejeztük a játékot, függetlenül attól, hogy a szint komplexitás, akkor a karakter a kampány. Fogadott a pontszámok, akkor lehetősége van arra, hogy használni annak érdekében, hogy feltárja a jelmezek, vagy hogy a teljes testreszabhatóság minden karakter.

Az akció bontakozik ki az E. N. III.

EDN III egy olyan bolygó, amely események fordulnak elő a játékban. Ez volt a cél, valamint a kísérletek kolonizáció emberek által, a Föld lakhatatlanná vált.

A játék több gyarmatosítás. Otthon gyarmatosítás - 80 éves igazságügyi században.

Ez az első gyarmatosítás. Sok lehetőség épültek kezelni a lakosság, köztük több városban. Gyarmatosítás tűnt, hogy sikeres legyen. Mivel azonban a kolónia növekedni kezdett az emberek szembesülnek egy új formája a Földön kívüli élet, az úgynevezett Akrid.

Akrid egyértelműen ellenséges erő, de a telepesek nem volt elég erős ahhoz, karok a harcot a Akrid. Kénytelenek voltak visszavonulni az E. N. III. A harc, az emberiség felfedezett egy új típusú energia hőenergiát a szervekben Akrid.

In-Game Lost Planet, hogy a harc a különböző fegyverekkel. Ez lehet

1. Knife.

2.. Lőfegyver.

3. Pistols.

4.. Sörétes.

5. Sniper felszerelés.

A Lost Planet játékban lehet játszani, ha a számítógép megfelel az alábbi követelményeknek:

1. Intel Core2 Duo - processzor.

2.. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (merevlemez).

Adja meg a világot a Lost Planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more