Könyvjelzők

Elveszett Sector

Alternatív nevek: Elveszett Sector

Játék Lost Sector - ingyenes MMORPG a körökre osztott csaták, az eseményeket, hogy bontakozik ki valós időben. Ez egy kemény világ, ahol a túlélés szüksége bölcs stratégia és a taktika. Ön szállítják vissza a 2035, és az első benyomás az, hogy a postapokalipsticheskoe időben. Ez majdnem igaz, de volt egy globális katasztrófát. Blame négy év háború, és töltötte a legtöbb városban. A szörnyű összecsapások megölt 99%-a városi lakosság. Az egész kezdődött a farmakológiai áttörést. Törzskönyvezett gyógyszer "Rebis" miatt tulajdonságai annyira kívánatos minden, hogy az emberek nem kedves megosztani. Ajándékozó a második ifjúsági, azonnal regenerálja a sejtek, így a tompa elutasítása implantátumok, fájdalomcsillapító gyógyszer okozta konfliktus a hatóságok és a köznép. Az emberek nem jönnek azzal a ténnyel, hogy a kormány megosztott őket megfelelően "szint a társadalmi felelősségvállalás." Sértett úgy döntött, hogy jogaik érvényesítésére. Ben indult 2031, a háború végül alábbhagyott, de az FBI és a koalíció folyamatos konfliktust, és megpróbálta megnyerni annyi önálló államok és városok. Ezek a független városok és vonatkozik Broxton - egy hely, ahol a tevékenység zajlik a játék.

A játék az online Elveszett Sector Meg kell letölteni és telepíteni a számítógépre. Elveszett Sector regisztráció lehetővé teszi a hozzáférést a játékot, és akkor visszatérhet a kezdeményezett bármikor. Fiók létrehozása a következő: A megadott e-mail cím, jelszó, megerősítette a jelszót, újraírt kódot a kép, elfogadja a feltételeit. Vegyél részt a játékban Elveszett szektor és elindítása sikeres lesz, és megnyílik egy fantasztikus világ tele van kaland, ha a számítógép megfelel az alábbi minimális rendszerkövetelmények lista:

- Operációs rendszer Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 processzor. 8 GHz-es (vagy magasabb)

- Kártya osztály nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB,

- Szabad hely a merevlemezen 500 MB-os,

- 1 GB RAM

- Online legalább 256 kbps.

Mint tudod, véget a polgárháború nem hozza meg a kívánt békét Broxton. Így kezd játszani Elveszett szektor, nem tudja elkerülni az ellenségeskedést. Csoportosítása a helyi hatóságok továbbra is küzdenek a büntető és anarchista szervezetek. Mindkét fél a saját frakciója. Törvény és rend által képviselt következő szakszervezetek: katonai egységek E81, Athanor-laborok, a rendőrség, Vanguard. Anarchy szembesíti őket, Diggers, csempészek, a fogvatartottak, Resistance, gyűjtők, Geeks, Alliance és a káosz. Aki szeretne csatlakozni, és kezdjük el aktívan megvédeni a szempontból. Vannak Elveszett szektor online és semleges felek. Például a Liga biztosítja a kereskedők a kereskedelmi és postai közötti városokban. Legyen óvatos, mert a játék tele van elveszett szektor váratlan meglepetés. Előfordul, hogy a kereskedők és képviselői a háborúban álló titkosított titkos küldöttei a régi kormány és az ellenállás.

Szóval, akkor rontott ebben a végtelen káosz, milyen meglepetéseket játszol Elveszett szektorban? Először is, egy széles körű fegyvereket. A választás adott hazai, külföldi és egyidejű katonai felszerelések. Plus és cicoma nem tér szűkössége. Másodszor, a hatalmas lehetőséget, hogy a város felfedezéséhez. Fedezze fel ezt a félig elhagyott metropolis, hogy érezze otthon magát. Harmadszor, a reális harc, amely alatt szabadon mozoghatnak, a tető, a padló, lépcsők. Ezen túlmenően lehetőség van arra, hogy használja a menedékhelyet. Negyedszer, meglepően pontos repülési szimulációs golyót, és ütközések a környezettel. Ötödször, a lehetőséget, hogy részt vegyenek a nagy klán csaták és elfog a város. Co-op mód lehetővé teszi, hogy jobban együttműködik a PvE és PvP feladatokat. Sőt, az ellenfeleket harcok is élő játékosok. És ez sokkal érdekesebb, mint a versenyt a mesterséges intelligencia.

Elveszett Sector kezdj el játszani most, hogy függetlenül értékelni érdemben. Hidd el nekem, akkor nem maradt csalódott, mert a cég elvesztette Sector Technologies mindent megtett ezért. Élvezze és hagyom, hogy mindig szerencsés!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more