Könyvjelzők

Maestia: Rise of Keledus

Alternatív nevek: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus Online - egy ingyenes MMORPG a fejlesztők a Destiny Development . És gras Maestia: Rise of Keledus Online tagadhatatlan előnye más játékok ebben a műfajban, leginkább ezek közé tartozik a kiváló grafika, a felhasználóbarát felület és a kiváló bevezetett rendszer PvP .

Mielőtt közvetlenül a játék, meg kell győződnie róla, hogy a számítógép beállításait megfelelő rendszer követelményeinek és a játék. Körülbelül nlayn játék Maestia: Rise of Keledus a következő minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer: Win dows XP / Vista / Hét

- Processzor: 3.. 0 GHz

- Memória: 1 GB

- Grafikus kártya: nVidia 6800GT vagy azzal egyenértékű,

- Szabad hely a merevlemezen: 10 GB

- Csatlakozás az Internethez,

- DirectX 9. 0C.

Kötelező keresetet a játék p egistratsiya játék Maestia: Rise of Keledus . Ehhez először le kell töltenie a játék kliens. Ez közvetlenül a játék honlapján, így kiválasztja a "Client Download" nélkül is keresi töltse le a számítógépre. Ha a fájl letöltése, egyszerűen fuss ez (ez lesz az úgynevezett Maestia_Installer. exe), és kövesse a varázsló. Next Maestia: Rise of Keledus online regisztráció előírja, hogy létre egy fiókot. A fiók létrehozásához ki kell választania az online játékok a "Regisztráció", ahol adja meg a következő adatokat magáról:

- E-mail,

- Felhasználói név

- Password;

- Szintén el kell olvasnia, és elfogadja a feltételeket a felhasználói megállapodást, licencszerződés, szerződés ajánlat és játékszabályokat.

P egistratsiya Maestia: Rise of Keledus nem kell sok idő, így ez egy jó játék.

Játékos megkapja a lehetőséget, és grata a játékban Maestia: Rise of Keledus Online az egyik a két frakció:

- Guard a superionic

- Keeper a Tudás.

A fő különbség a két csoport között -, hogy a módszerek a hadviselés. Tehát, Guard és superionic küzdeni a győzelemért minden lehetséges eszközzel, a "maestov", beleértve a. Frakció Keeper a A tudás Ezzel azonos abban, hogy a használata "maestov" vezethet az új bajok és szerencsétlenségek. A két csoport nem harcolnak egymás ellen, de a kapcsolat és a barátság nem nevezhető.

Következő meg kell választani egy játékos - egy osztály, amelynek ő az. Ön a kínálatba kerülnek és grata Maestia: Rise of Keledus a négy osztály:

- Mágus,

- Ranger,

- Warrior,

- Pap.

Magee - egy nagyon erős és veszélyes ellenség. Mint igazi mesterei különböző aura és pentagrams, mesterek mérgek villám, a jég és a tűz, akkor nagyon hatékonyan harcolni az ellenséget. A támadások nem csak a nagyon hatékony, de nagyon hatásos: pezsgőfürdők csillogó villám tűz Tumanyan tudat, hatalmas jégtömbök, hogy esik az égből az ellenségre, lassuló ellenségek hó vaku méreg nyilak és más, hasonlóan veszélyes varázslatok. Mindez arra utal, félelem és pánik a soraiban az ellenséges csapatok. Nem megfosztva varázslók és erőteljes védő aura, amely segít szövetségesek bűvész ellenállni a különböző mérgek, a tűz, a jég és a villamos energia. Ha egy barátságos karaktert szabtak ki néhány varázslatot, a varázsló is eltávolítani őket. Mindezek a tulajdonságok teszik a mágus nagyon hasznos és hatékony harcos csata, amely többek között növeli a képességét, a szövetségesek.

Rangers mesteri parancs a teste, és a közelharci fegyverek. Kevesen tudják, a részleteket az álcázás olyan jó, mint a vadőr. Nagy akaraterő, akkor használja a mentességet a különböző varázslatok ellenség, a fizikai és mágikus támadások növelik a saját sebességét indulás ütésektől, karok. Rangers foglalkoznak lényegesen több kárt, ha a szalagok sztrájk. Bár a Rangers egy csomó ütések sokkal nehezebb, mint bármely más típusú, de a hatékonysága a jóval magasabb. Alkalmazása a szalag ellenőrizni kell minden pillanatban, mert ha hiányzik a megfelelő pillanat, az egész kombináció kell kezdeni újra. A helyes magatartás a csata, akkor róhat olyan nehéz fúj, ettől az időponttól kezdve ő csak megy zsibbad, ez egy hatalmas előnye az időben, lehetővé teszi, hogy úgy dönt, az eredmény a harc javára ranger.

Warriors befolyásolhatja a fejében a szörnyek, ami számukra, hogy támadják meg a harcos, védi a gyengébb szövetségesek. Hála a nagy tapasztalattal rendelkeznek a háború, képesek kiszámítani néhány lépést előre az ellenség. Fegyveres egy kard harcos létrehozhat Ön közelében körét ki a csillogó penge alá az ellenség, hogy nem lehet jó. Vérző sebet, hogy hatott a harcos csak megállítja a papok.

A Maestia: Rise of Keledus játszani a papok - ez azt jelenti, hogy egy nélkülözhetetlen játékos a csatatéren, az érték a harc nehéz túlbecsülni. Csak a papok is feltámasztani halott szövetségesei a csatában. Játszani, mint egy pap, nem kell ész nélkül, és proschityvaya néhány lépést előre, mert ezek a döntések dönteni eredményét a mérkőzést. Pap visszaállíthatja életet szövetségesek fokozatosan, vagy azonnal vissza egy bizonyos számú él, irányítja a tevékenységek egy csoportja a játékos, vagy egy adott játékos.

ÉS grata online játék Maestia: Rise of Keledus szükséges múló küldetések és a különféle feladatokat, azok a játék sokkal, és nagyon változatos

Maestia: Rise of Keledus online játék is kérjük a játékosok beállítása beállítása PvE és PvP mód, és sok más meglepetés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more