Könyvjelzők

Magicka Magicka Collection

Alternatív nevek: Magicka Magicka Collection

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 2.. 4 GHz

RAM: 2GB

Videókártya: GeForce 8800/Radeon X1900

Lemezterület: 2 GB

Magicka Collection - a teljes gyűjtemény valamennyi része a népszerű számítógépes játék a stílus az akció-kaland. A játék cselekmény alapja a skandináv mitológiában, ahol találkozhat és harcos istenek és mitikus szörnyek és sok minden mást. Magicka narratíva a harc, hogy a négy mágusok, akik egyik ősi megrendelések, küzd egy hatalmas sötét varázsló Grimnikom és az ő hordái gonosz lények. Az összecsapás négy mágusok tudják, hogy magamnak Grimnik csak egy báb a kezében egy ősi démon Assatura, amely évszázadok óta harcol az emberi faj ellen, és el akar pusztítani teljesen Midgard. Ügyes játékosok gyakran megbotlik a linkeket más játék projektek, és még filmeket. Tehát itt lesz könnyű megtalálni vicceket témákban Warhammer vagy a Diablo, a World of Warcraft vagy a Dungeon Keeper, így nem csak vstretyatsya említést a Star Wars kalandok vagy Monty Python.

Játékmenet

Kaland játék Magicka Arcana alakult izometrikus grafikon, ahol a játékos lesz az egyik a négy nagy varázslók ellentétes Grimniku sötét mágus, és ő még gonosz démon Assaturu védőszentje. Egy játék kampány áll 13 összefüggő feladatok, néhány közülük megadja a lehetőséget, hogy vezesse a több karaktert. Játék Magicka nincs világosan elkülönült egymástól a játékos osztályok és minden egyes hősök tudomására arzenál varázslatos személyzet létre egy hatalmas számú varázslatok, mivel ez a tétel nélkülözhetetlen lesz a közelharci. Továbbá Magica lehetővé váljon, mint a közelharci fegyver, és a híres kard Excalibur, zárt a kanonokok a műfaj vésve. A legérdekesebb az, hogy Magicka nem fogja letölteni a kard "csomagolás", és kezdi el használni, mint egy hatalmas kalapács. Ebben a játékban a szerzők nem hagyja abba, és még egy kézfogás alkalommal - M60 géppuska, amely a hős képes kijutni a kezét a hálás falusiak a megtakarítás a szülőfalujában.

Items

Játék Magicka egy játék rendszer meglehetősen köré több alap mágikus elemek. Ezek az elemek Magica számosak, itt meg fogjuk találni a föld, a tűz, a víz, a hideg, az élet, valamint a villamos energia, a lasszó, és még a pajzs. Játék Magicka használja az utolsó elem nem is egyenrangú része a játék világában, hanem része védő varázslatokat, fordult be egy olyan akadály, az ív mentén a főszereplő övsömör. Bármely részén a Magicka Collection jönnek és mennek a különböző varázslatok segítségével az alapvető elemeit, és ezek kombinációja is lenyűgöző eredményeket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more