Könyvjelzők

Magic World 2

Alternatív nevek: Magic World 2

ÉS gras Magic World 2 - egy izgalmas multiplayer játék, a cég Shanda Games. A játékosok várják a veszélyes és izgalmas világába csaták, ahol mindenki ki tudja fejezni magát a legjobb kéz, és mutassa meg érdemes a csatában.

Mielőtt a játék, ellenőrizze, hogy a számítógép beállításait és a rendszer követelményeinek a játék. Mw2 online játék , amely a következő minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer: Win dows XP/Vista/7;

- Processzor: Intel Core 2 Duo,

- 1 GB RAM

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB szabad merevlemez-terület;

- Csatlakozás az internethez.

A következő eljárás szükséges mw2 online regisztrációs . Ez a folyamat zajlik közvetlenül a helyszínen, a játék, és csak néhány percet vesz igénybe. A ellenőrizni mw2 , írja be a következőt:

- E-mail,

- Password;

- Csakúgy, mint az igény, hogy olvassa el, és egyetértenek abban, hogy a jelen megállapodást.

Ezután le kell töltenie a játék kliens. Megtalálható közvetlenül a helyszínen, és kiválasztja a "Download" a letöltés megkezdéséhez. Ha a fájl letöltése, egyszerűen fuss, és kövesse az utasításokat. Ezen a regisztráció a játékban mw2 véget ér, és készen áll a játékra.

A mw2 játszani Lehetséges, hogy a következő osztályok: Warrior, Druida Mage Archer és a Fighter . Minden osztály a maga előnyei és hátrányai, mint a többi, így a játék mw2 szükséges, hogy a karakter, amelyik legjobban megfelel a személyes taktikája hadviselés lejátszó.

Warrior - egy karakter, aki jó mind a támadás és védekezés. Ennek köszönhetően, fel lehet használni mindenféle csaták. A hatékony páncélt és sisakot, ő nagyon jól védett, és az ellenségek nem könnyű legyőzni őt. Warrior fegyverek a kard és a buzogány, és tudását a harcművészetek és a képesség, hogy forgat fegyvert, hogy neki egy félelmetes ellenfél.

Archer - egy verseny az elfek, hihetetlen hosszú élettartam és mozgékonyságot. Ennek köszönhetően ők rendelkeznek készségeket, amelyek nem állnak a hétköznapi emberek. A fő fegyver egy íjat nyilat, amivel megüt az ellenség a távolból. Ez predlezhit nyilak a legtöbb könyvet a kontinens történetében, mivel azok jó énekmondók.

Mage - olyan jellegű, amely képes legyőzni az elemeket és a fejében a többi karakter. A lelki fejlődés, hogy a tetején a lehetséges, hogy a csatában, ő hihetetlenül erős. A fegyver mágus használja mágikus bottal és mágikus gömb. Az egyetlen hátránya, hogy a mágus közelharci, ahol rosszabb, mint más osztályokba.

Druid - képviselője egy ősi faj, amely már régóta él az erdőben, és ott élt a mai napig, ha nem zavarja a démonokat. És grata online játék mw2 A druidák - ez azt jelenti, hogy gyámsága alatt a természet erőit, amely segít a druidák elpusztítani az ellenséget, és védekezni ellenük. A fegyverek a harcban - ebben a csatában lemezt és ostor.

Unit - a speciális osztályban a játékban, az az előnye, ami a verekedés, amelyben nem egyenlő a világon. Volt egyszer egy békés faj, ami nem érdekelte a háború, de a veszélyes világban kényszerítette őket, hogy tanuljanak harcművészetet. Miután évekig képzés elérték a csúcsot a kiválóság a közelharci, és most mindenki, aki jön, hogy azokat a közeli távolság elég kellemes. A csatában, az általuk használt tompa és Handguards.

ÉS gras mw2 kiváló képviselője a multiplayer játék, a minőségi grafika, amelyek a legmagasabb szinten. Kényelmes és egyszerű a játék is a felület. Így játszani a játékot online mw2 nem csak érdekes, de praktikus is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more