Könyvjelzők

Magnum Quest

Alternatív nevek:
A

Magnum Quest a idlerpg tipikus képviselője. A játékban kiváló a grafika, jó a részletesség, a kép nagyon szép. A játékban fejlesztheted és megalakíthatod a harcosokból álló osztagodat a fantáziavilág csatáira.

Mielőtt a Magnum Quest játékkal játszol, adj nevet magadnak, és válassz egy avatart. A játékban sok érdekességet találsz. Harc alattomos ellenségekkel, valamint más játékosok egységeivel. Különféle műtárgyak kinyerése a kazamatakban. Raidok erőforrásokért és főnöki harcok.

Egy 5 hősből álló osztagod lesz, te döntöd el, hogy milyen típusú hősöket adsz az osztagodhoz. Minden hős egy adott frakcióhoz tartozik.

Hat frakció van a játékban.

  • Erőd.
  • Beasts.
  • Erdő.
  • Árnyék.
  • Fény.
  • Sötétség.

A csata során a bal felső sarokban frakcióbónuszokat fogsz látni. Ha az osztag összes hőse ugyanahhoz a frakcióhoz tartozik, több bónusz lesz. A hősök háromféleképpen fejlődhetnek. Az első az, hogy az egyes karakterekre jellemző négy képesség közül egyet szintre emelj. Maga a karakter szintjének második növekedése, ez a tulajdonságok növekedését eredményezi. A harmadik pedig, ami a legkézzelfoghatóbb növekedést adja, a karakter osztályának növekedése.

A játékban szereplő összes hős ezüst vagy arany osztályba sorolható. Több ezüst osztályú hőskártya összevonásával egy csillaggal rendelkező aranyhőst kaphatsz, az osztálycsillagok száma ugyanígy növekszik.

Mindegyik hősnek van készlethelye. A készlet szintje is emelkedhet a frissítés során.

A játékban szereplő karaktereket megidézik. A hívásnak négy típusa van.

  1. Kártyákhoz ehhez össze kell gyűjtened bizonyos számú hőskártyát. Ha nincs elég kártya, a hiányzókért kristályokkal fizethetsz.
  2. Barátsági jelvényekhez.
  3. És a frakció hívása, a javasolt hősök ebben az esetben 24 óránként frissülnek.
  4. Kockák idézéséhez.

Gyors jutalmak vannak a játékban, minden nap ingyen kapsz egy ilyen jutalmat, a továbbiakért kristályokat kell fizetni.

Töltse be a szerződéseket, ezek teljesítésével megidéző kockákat kap. Arany kockákhoz arany hősöket, ezüst kockákhoz ezüstöket idézhet meg.

A küldetések aranyat és gömböket hoznak az öröm pumpálásáért. Kapcsolódnak a történetkampányhoz, lehetnek napi vagy heti.

Emellett vannak raidek is, több szakaszra osztva. A razziák során minden akciót át kell gondolni. nak nek. egyes cselekedeteknek beláthatatlan következményei lehetnek. Például megközelíthetsz egy kincsesládát, de csapda lesz, és egy erős vagy nem túl erős ellenféllel kell megküzdened. Az ilyen csaták megnyerése után kiválaszt egyet a három hasznos tulajdonságokkal rendelkező kártya közül.

Mint érthető, sok feladat van a játékban minden ízlésnek. Mindenki kiválaszthatja majd, hogy mi tetszik neki a legjobban.

Magnum Quest ingyenes letöltés android Megteheti, ha követi az ezen az oldalon található linket!

Hozza létre saját, rettenthetetlen harcosokból álló csapatát, és nyerjen győzelmet harcosok fejlesztésével! Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more