Könyvjelzők

Mahjong

Alternatív nevek:
A

Mahjong egy nagyon régi vagy akár ősi játék. Ez egy kirakós játék keleti gyökerekkel és sok névvel, például Mahjong Solitaire vagy Shanghai Solitaire. A grafika valósághű, mintha egy valódi asztal állna előtted játékzsetonokkal. A hangsáv nem rosszabb, mint a kép.

Ha még nem játszottál ezzel a játékkal, és nem ismered a szabályokat, ne aggódj, mielőtt elkezdenéd játszani a Mahjonggal, végignézhetsz egy kis oktatóanyagot, és megtudhatod, mi a játék lényege.

Ez egy meglehetősen egyszerű játék, bár nem nevezhető könnyűnek.

Itt jó néhány lehetőséged lesz:

  • Szabja testre a háttereket ízlése szerint
  • Napi feladatok elvégzése
  • Állítsa be személyes legjobbjait, és kövesse nyomon statisztikáit

És még sok más, amit a játék telepítésével tanulhat meg.

A játék az egyik legrégebbi, és több fajtája is van. Kis árnyalatokban különböznek, de általában egy és ugyanaz a játék.

A játék feladata egyforma zsetonpárok eltávolítása a mezőről, de van egy feltétele, hogy az ilyen zsetonokat nem szabad blokkolni, és eltávolításuk nem zavarhatja a többi zsetont. A játék akkor ér véget, ha már nincs több eltávolítható elem, vagy ha a mező kiürül.

Először is próbálja meg eltávolítani a zsetonokat a legmagasabb stackekből. Távolítsa el a legtöbb zsetont felfedő lapkákat a további játékhoz. Ne felejtse el lemondani a költözését. Bármennyi befejezett lépést ingyenesen visszavonhat.

Minél gyorsabban és kevesebb törléssel törli a mezőt, annál több pontot szerez. Több mint 1000 ingyenes mező vár rád a játékban. Ez a szám a játékfrissítésekkel növekedhet.

Válassza ki azt a hátteret, amelyet a legjobban szeretne látni, és kapja meg a lehetőséget, hogy megcsodálja, miközben megfejti a rejtvényt. A hátterek folyamatosan bővülnek a gondoskodó fejlesztőknek köszönhetően.

Ellenőrizze rendszeresen. Minden nap találsz benne változó összetettségű új feladatokat, amelyeket érdekes lesz elvégezni. Ezek kitöltésével új háttereket és egyéb apróságokat kaphat, amelyek lehetővé teszik a játék testreszabását az Ön preferenciái szerint.

A játék fejleszti a gondolkodást, és elősegíti az idősek szellemi tevékenységének serkentését. Ez egy jó alternatíva a keresztrejtvényekre és más társasjátékokra. A játék közbeni hangok nagyon hitelesek, és megnyugtatóan hathatnak az emberi pszichére. A zenét kifejezetten úgy választják ki, hogy segítsen a probléma megoldására összpontosítani.

Ahhoz, hogy ezt az izgalmas játékot játszani tudd, nem kell olyan helyen tartózkodnod, ahol elérhető a WIFI vagy a mobilinternet. Játssz offline bármennyi ideig korlátozás nélkül. Ez a funkció segíthet elütni az időt repülések vagy hosszú utazások során olyan területeken, ahol nincs stabil internetkapcsolat.

A

Mahjong ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Telepítse a játékot most, és többé nem kell azon gondolkodnia, hogyan szánjon egy szabad percet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more