Könyvjelzők

férfi vagy vámpír

Alternatív nevek:
A

Man or Vampire két műfajt ötvöző játék, amely úgy mozog a világban, mint egy RPG-ben, és a csata során a játék leginkább a körökre osztott stratégiákra emlékeztet. A játék jó hatszögletű grafikával, jó hangjátékkal és zeneválogatással rendelkezik. Itt egy hatalmas fantáziavilágot kell felfedezned egy csapat asszisztens kíséretében, miközben fejleszted karaktered és a csapat harcosai képességeit.

Mielőtt játszol a Man or Vampire játékkal, látogass el a karakterszerkesztőbe, és alakítsd ki a főszereplőt a kívánt megjelenés és paraméterek kiválasztásával.

A játék főszereplője egy vámpír, aki vámpírokká változtathatja társait, vagy élelemként használhatja őket.

Pénzért

harcost veszel fel az osztagodba. Néha, ha előre beszél velük, jelentősen csökkentheti a bérbeadás árát.

Mindegyik harcosnak van egy felső határa, amely felett nem tudnak fejlődni. A felvételnél ezt célszerű figyelembe venni.

A játékban többféle harcos osztály található:

  • A harcosok nagyszerűek a közelharcban, de érzékenyek a távolsági támadásokra
  • Az íjászok jelentős sebzést okoznak a nyilakkal, miközben távol vannak az ellenségtől, de nem élik túl sokáig a közelharcban
  • A mágusok, akárcsak az íjászok, nagyon félelmetes harcosok távolról, nem szeretik a közelharcot, nagyon kicsi az életkészletük
  • Támogató mágusok és gyógyítók, akik segítenek a harcosaid erejének helyreállításában, meggyengíthetik az ellenséges harcosokat, de közelharcban gyakorlatilag védtelenek

Próbálj meg olyan csapatot építeni, hogy minden osztályból legyen harcos, és kiegészítsék egymás erősségeit a csata során.

Vámpírként bármelyik vezetésed alatt álló harcost hasonlóvá változtathatod, ha megeszed, és ezzel erősíted a karakteredet. Az átalakulás után a harcos folytathatja a harcot az osztagodban, és még sokkal erősebb harcossá is válhat. Hogy pontosan mennyivel lesz erősebb a kanyarodás után, azt minden esetben lehetetlen megjósolni, de néha ez hatalmas karakternövekedést ad.

Vagy ha túl gyenge a párthoz, akkor elpusztíthatod és közben felemésztheted a lelkét. Ennek eredményeként különböző típusú anyagokat kapott, amelyeket a fegyverek, páncélok vagy az osztag képességeinek javítására használtak.

Az átalakulás után a harcos abbahagyja a tapasztalatszerzést, a szintemelkedést és nem tudja tovább fejleszteni képességeit, ezért az átalakulás előtt jobb, ha a képességeit a maximumra pumpálja.

A karakterek kommunikálnak egymással, és intelligenciaszintjük különbözik, így jobban kijönnek egymással, ha intelligenciájuk megközelítőleg egyenlő.

A térképen mozogva és feladatokat végrehajtva bármikor, ha nincs ellenség a közelben, lehetőséged van arra, hogy teleportáld magad és az osztagodat a menhelyre, hogy levegőt vegyen és erőt töltsön.

A körökre osztott harcrendszer nem túl bonyolult, könnyen érthető lesz, mit kell tenni. A legtöbb ellenféllel viszonylag könnyű megküzdeni, ha eszébe jut, hogy fejlődjön és erős csapatot alkosson. De lehet találkozni főnökökkel, és nagyon nehéz őket legyőzni, mindegyiküknek megfelelő taktikára van szüksége.

A

Man or Vampire ingyenesen letölthető Android-re, közvetlenül innen, az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, egy varázslatokkal teli borongós világ várja az újoncokat, vajon képes leszel túlélni ott?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more