Könyvjelzők

Manhunt

Alternatív nevek: Manhunt

Játék Manhunt szokatlan, ellentmondásos számítógépes játék. Ez a játék célja a műfaj a műfaj lopakodó akció, akció, amelyek előfordulnak a harmadik személy.

Számítógépes játék Manhunt lehet letölteni csak felnőtt játékosok. A kiskorú felhasználók számára, hogy a játék le van zárva. Manhant játék lehet letölteni bármely más helyszínen, amely ilyen lehetőséget. Például ez lehet tenni a torrent.

Van egy egyedülálló lehetőség, hogy a videojáték Manhunt. Ezt meg lehet tenni a játék hivatalos honlapján, vagy a YouTube-on. A videó azt mutatja, alapvető információkat a játék, a karakterek képviselteti magát, fegyverek és még sok más.

PC Manhunt - egy egyedülálló játék hihetetlen karakterek. Néhány ezek közül meg tud felelni e felülvizsgálat:

1. James Earl Cash a főhős a játék. Ez a karakter halálra ítélték injekció formájában, de ő "mentette". James komoly és komor. Ő a legjobb lehet megölni az ellenséget.

2.. Lionel Starkweather \ igazgató fő antagonista a játék. Ő rendezte szakma. Régen nagyon híres, és most vegye illetlen filmeket. Figyeli a főhős, és tájékoztatja arról, speciális berendezések.

3. Ramirez az egyszemű spanyol. Ő a vezetője a Dogs of War, valamint a helyettes Starkweather. Ő használ brute force, arra kényszerítve a banda, hogy engedelmeskednek neki. Az ő fegyvere - egy vadászpuska és egy mesterlövész puska. Készpénz megöli.

4.. Piggs egyike a főnökök a játék. Él a padláson az igazgató. Visel a bőrt és a fejét a fiatal disznó.

5. Tramp - olyan jellegű, hogy egy átlagos babakocsi. Az egyik fejezetek Kash kellett költeni, hogy valamilyen irányba.

6. A riporter egy újságíró, aki megpróbálja megoldani az ügyet Starkweather. Gyorsítótár kell neki, hogy a lakás, annak érdekében, hogy azt, hogy bizonyítékot bűncselekmények Starkweather.

7. Gary Sheyffer a rendőrfőnök a Karser City. Ez a karakter alárendelt Starkweather. A merénylet után a főnöke, s azzal vádolták korrupcióval.

8. Vezetője Cerberus Cerberus a parancsnok a játék során, és küld a főszereplő különböző helyeken. Ő ölte meg a főszereplő.

9. White Rabbit egy ember öltözött nyúl jelmezben. Ez a karakter Starvezera szolga. Az ő fegyvere - egy vadászpuska. Megölte a főszereplő.

Manhant játék, amely gazdag ellenfelek

1. Burkolatok utcai gengszterek. Használtak feszítővasak, denevérek, gumibotokkal.

2.. Skins egy csapat skinhead, aki vadászik a főszereplő.

3. Dogs of War egy csoportja katonai veteránok, valamint a szakmai fejvadászok.

4.. Koponyák egy csoportja sátánisták, aki hozza a maszkot és ruhát csuklyával.

5. Babák szellemileg visszamaradott Fatties a hajlamait pedofilok. Maszkot viselnek báb.

6. Gengszterek egy csomó pszichopaták, akik szenvednek mentális betegségben.

7. Rendőrség Carcer City Carcer városi rendőrség

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more