Könyvjelzők

Az Empires március: A királyok háborúja

Alternatív nevek: March of Empires: Lordok háborúja

Community a játékkal A birodalmak márciusja: a királyok háborúja.

Gameloft mutatja be a bíróságot Marsh Empire: War of Kings egy mobil játék, amelyben játszhat órákig. Ez egy többjátékos stratégia, amely már a címben meghatározza a hangot. Ha ismered ezt a műfajt, könnyen megérted, mit kell tennie:

Marsh of Empires: A királyok háborúja ingyen letölthető, és ha fel akarja gyorsítani a szivattyúzási folyamatot, vagy ritka tárgyat kap, fizetett tartalom van.

 • Válassza ki a
 • frakciót
 • Válasszon ki számos hadsereget
 • Vonasd a hadsereg
 • Összesen csatlakozzon szövetségekhez
 • Használati források
 • A gazdaság fejlesztése
 • Épületek építése és javítása
 • Részvétel küldetésekben és kampányokban
 • A mobil verzió mellett letöltheti a királyok háborúját is a számítógépen, majd a nagy képernyős csaták még látványosabbnak tűnnek, és a település minden részletében megjelenik.

  A fő választás.

  A játékosok felkérést kapnak, hogy meghatározzák az egyik frakciót:

  • A magas hegyekről
  • Királyok a North
  • -ból
  • A homok deserts

  Valójában minden képviselőnek van némi különbsége a terep miatt, de nem annyira radikális, hogy nagyon fontos legyen. Válassza ki a legjobban tetszettet, mert a sikere a további lépéseitől függ. És mégis, említsük meg az egyes uralkodók tulajdonságait.

  Koroli az acél páncélban van, és mesteri módon mester a kard. Bónusz 5% -kal gyorsabb a menetelés alatt, és minél gyorsabban épül fel az épület. Egységekük a teutonus rend lovagjai. Az északi királyok kiváló versenyzők, és 10% a többiek előtt. Egységeik nagyon hasznosak. A szultánok a lándzsa tökéletes mesterei. Előnyüknek tekinthető, hogy 5% -kal több csapattal rendelkeznek, ami fontos a számok további növelése és a csaták során. Szintén a kutatócsoportok 10% -kal gyorsabban frakcionálják egymást, jelentős előnnyel járnak versenytársaikkal szemben. Az egységek titkos gyilkosok.

  Mindazonáltal a Marsh Empires: The War of the Kings lehetővé teszi számunkra, hogy először teszteljük magunkat az egyes képviselők szerepében, hogy végső döntést hozzunk.

  A játék egyéb jellemzői.

  játékosnak folyamatosan kell tartania a kezét az impulzuson, egyenletesen fejlődik minden irányba. A birodalmak március: A királyok háborúja, a játékban van minden, ami a harmonikus haladáshoz szükséges, a legfontosabb nem hibáztatni.

  Nagyon fontos, hogy mindenben aktív legyen. Különösen segíti a szövetséghez való csatlakozását más játékosokkal. De ahhoz, hogy a csoport részévé váljon, nem elég, hasznosnak kell lennie ahhoz, hogy aktívan reagáljon a segítségre, a források és a tudás megosztására. Csak ebben az esetben, ha segítségre van szüksége, a hívás sokkal gyorsabb és szívesebben működik. Ha egy hadsereget fejlesztesz, hajtsd végre kompetensen. Ne fókuszálj a támadás maximális növekedésére, gyenge védelmi részét hagyva.

  Ne felejtsd el javítani az épületeket, mert minden új szinten hatékonyabban dolgoznak. Az erõforrások kivonásánál ne próbálkozzon meg a bányák és az erdõk nagyobb valószínûséggel vagy az összes küldetés befejezésével. Ha hirtelen megtámadják és fosztogatják a falut, az ellátással teli raktárak is megsemmisülnek. Sokkal könnyebb helyreállítani a veszteséget, ha az aktív feladatok továbbra is fennmaradnak. Figyeld a hősödet, és adjon neki hasznos képességeket. Ne próbáljon mindent egyszerre lefedni, jobb, ha olyan konkrét tehetségekre összpontosít, amelyek hasznosak lehetnek az egyértelműen meghatározott feladatokhoz.

  Játék Az Empires March: Lordok Háborúja gazdag választékot kínál a lehetőségeknek. Bár nem mondható el, hogy az irányok radikálisan különböznek a műfaj játékaitól, kétségtelenül egyedi megközelítéssel rendelkeznek.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more