Könyvjelzők

Marsaction: Infinite Ambition

Alternatív nevek:

Marsaction Infinite Ambition űrstratégia mobileszközökhöz. A kiváló minőségű grafika tetszeni fog a játékosoknak. A zenei kompozíciók jól megválasztottak, a szinkronizálás minőségi. A játékban a Marson található űrbázist kell kezelned.

Van egy elég érdekes cselekmény.

Az akció a távoli jövőben játszódik. A Marsot emberek gyarmatosították. A gyarmatosítás során kiderült, hogy ez a bolygó már lakott. Barátságos rovarok élnek rajta, akiknek az emberiség a Raj nevet adta.

Sok éven át minden rendben volt, aztán ennek a rovarfajnak volt egy olyan mutációja, amely hihetetlenül agresszívvé tette őket. A telepesek létezése a Marson veszélyben van. Segítened kell a gyarmatosítóknak a túlélésben, és emellett azt is ki kell derítened, hogy mi okozta az ilyen mutációt a korábban emberbarát lényekben.

Amikor elkezdesz játszani a Marsaction Infinite Ambition játékkal, egy kis bázis irányítását kapod életben maradt telepesekkel.

Mielőtt végzetes döntéseket hozna, egy kis képzésen kell részt vennie. Sok más játékhoz hasonlóan itt is fontos megtanulni, hogyan kommunikáljunk a játék felületével.

Ezek után térjen az üzlethez, ne pazarolja az időt, mert elég sok nehézséget fog találni.

  • Fedezze fel az
  • bolygó területét
  • Szerezze meg a szükséges erőforrásokat a bázis bővítéséhez, valamint járművek és fegyverek készítéséhez
  • Keressen túlélő emberi településeket, és evakuálja a túlélőket, de óvakodjon az agresszív helyi állatvilágtól
  • Technológiák fejlesztése és gyártóépületek korszerűsítése
  • Hozz létre egy erős hadsereget, és szereld fel a legfejlettebb fegyverekkel
  • Pusztítsd el a raj tagjait, és próbáld felfedezni hihetetlen kegyetlenségük természetét

Nehéz lesz mindent tanulmányozni és megtervezni. De az minden további lépés átgondolásának szükségessége teszi a játékot olyan érdekessé. Mindenben állandó egyensúlyra van szükségünk. Nem költhet túl sok erőforrást a bázis bővítésére azzal a kockázattal, hogy védtelen marad. De lehetetlen mindent a hadseregre költeni, kiderülhet, hogy nincs elég forrás ekkora létszámú csapat fenntartásához. Próbálja meg fokozatosan fejleszteni az összes tevékenységi területet.

Toborozzon érkező katonát az űrkikötőre, és állítson össze tehetséges harcosokból álló osztagot. Minden parancsnoknak megvannak a saját egyedi képességei, amelyek a vezetése alatt álló harcosok teljes csoportjára vonatkoznak.

Egy ellenségessé vált bolygón olyan erős ellenséggel találkozhatsz, hogy egyedül nem bírod. De ne ess kétségbe, találkozhatsz más játékosokkal szerte a világon, és szövetséget köthetsz. Ez segít abban, hogy gyorsabban fejlődjön minden résztvevő számára, és megerősítse egymás csapatait a csaták során.

A játékon belüli boltban hiányzó erőforrásokat, egyedi tárgyakat és hősöket vásárolhatsz játékon belüli pénznemért vagy valódi pénzért. A kínálat rendszeresen frissül, és nagyon nagylelkű kedvezmények vannak.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti a

Marsaction Infinite Ambition alkalmazást Android rendszeren.

Telepítsd a játékot most, és mentsd meg a halálos csapdába esett telepeseket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more