Könyvjelzők

Marvel Strike Force

Alternatív nevek:
A

Marvel Strike Force egy MMORPG a szuperhősök univerzumából, amelyet minden játékos ismer. Mint mindig, ennek a fejlesztőnek a játékai magas szintű grafikával, professzionális színészek hangjátékával és olyan zenével rendelkeznek, amely senkit sem hagy közömbösen.

A játék elején csak néhány karakter alkotja a csapatot. A kampány előrehaladtával sokkal többet kaphat a vezetése alatt. De ne felejtsd el kiképezni, felszerelni és szintre emelni azokat, akik már a gonosz ellen harcolnak a csapatodban.

A játékban a következő karakterekkel fogsz találkozni:

  • Loki
  • Pókember
  • Amerika Kapitány
  • Vasember

És még sok más, még a hihetetlen Hulk és Superman is.

De nem nélkülözheti a gazembereket, akik közül néhányat meglehetősen nehéz lesz legyőzni.

karakter található különböző osztályokban, az egyszerűtől a legendásig. Az egyes karakterek osztálya továbbfejleszthető, ha elegendő kártyát talál ehhez.

Ahogy az osztályban emelkedik, ereje jelentősen megnő, és még új képességek is szabadulnak fel. Minden harcosnak megvan a maga egyedi képessége. Valószínűleg már tudod, mire képesek az egyes szuperhősök.

A csapat összetétele számít. A megfelelően kiválasztott szuperhősök vagy szupergonoszok szinte minden ellenféllel ellenállnak. Kísérletezzen, fedezze fel az egyes karakterek erősségeit, és azt, hogy hogyan működnek együtt más harcosokkal.

Természetesen az egész világ sorsa lesz a mérlegen, ezért alaposan gondolja át tetteit, sok múlik rajtuk.

A harcrendszer nem bonyolult, te döntöd el, mikor és melyik hősöd használ különleges képességeket. Ezeknek a képességeknek a feltöltődése időbe telik, ezért fontos, hogy a megfelelő pillanatban használjuk őket, aztán várni kell.

Küzdelem a mesterséges intelligencia vagy más játékosok ellen szerte a világon internetes technológia segítségével.

napi, heti és havi jutalmat biztosítanak, amely egyetlen napra sem engedi megfeledkezni a játékról. Ha néhány nap nem tud sok figyelmet fordítani a játékra, ne aggódjon. Az ajándékok átvételéhez csak ugorjon be néhány percre, és nézze meg, mit csinál a legyőzhetetlen csapata.

Ünnepnapokon, szezonális ünnepek és sportversenyek idején a fejlesztők gyakran tartanak rendezvényeket ezeknek az eseményeknek. Az ilyen napokon számos exkluzív díj és ritka jelmez várja hőseit. Játssz a Marvel Strike Force játékkal, ennek köszönhetően soha nem fogsz unatkozni.

Emellett gyakran megjelennek frissítések, új hősök, jelmezek és felszerelések jelennek meg.

Van egy játékon belüli bolt, ahol rendszeresen frissül a választék. Lehetőség van játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben vásárolni. Alapvetően ezek különféle dekorációk és változtatások, amelyek befolyásolják a hősök megjelenését, de néhány vásárlás egy kicsit megkönnyítheti a játékot. Nézze meg gyakrabban az üzletet.

A

Marvel Strike Force ingyenesen letölthető Android rendszerre közvetlenül innen, az ezen az oldalon található hivatkozás segítségével.

Ha kedveled a Marvel univerzum szereplőit, és szeretnél mindegyikkel találkozni, a játék megadja neked ezt a lehetőséget! Telepítse és kezdje el játszani azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more