Könyvjelzők

Marvel Avengers Alliance

Alternatív nevek: Marvel Avengers Alliance

Játék Marvel: Avengers Alliance - egy körökre társadalmi játék, amelyben jelölték. A Marvel: Avengers Alliance tervezett online változata Android.

Mivel ez a játék egy böngésző, a legfontosabb dolog, hogy ez a munka - ez csatlakozik az internethez. A legjobb az új játékokat - ez nagyobb teljesítményű számítógépek.

A Marvel: Avengers Alliance regisztráció nem ad sok baj. A regisztrációhoz meg kell, hogy tegye a következőket:

1. Menj a weboldalán ezt a játékot.

2.. Írt első cellájának a címét mail postaládájukat.

3. Adjon meg egy erős jelszót, egy betűkből és számokat.

4.. Írja be a hónap, nap és a születési év.

5. Kattintson a gombra " Spielen ».

Ha megnyomja a gombot, akkor automatikusan hozzájárulásukat adják a szabályokat, megállapodásokat és egyéb online játék Marvel: Avengers Alliance.

Játék MAA megismertet minket minden sajátosságok és a hősök.

Lejátszás Marvel: Avengers Alliance ugye, tudván, mind a hat osztály, melyek létre a játékot:

1. Univerzálék - semleges osztályban. Meg vannak erősségei és gyengeségei képest más osztályokba. Ismert kocsik - Angyal, Bestia Mockingbird, Rogue, Punisher.

2.. Blaster. Ők erősebbek Bruisers. Ez az osztály a halálos ütést, és figyelmen kívül hagyja a védelmi Bruisers ha támadja őket. De gyengébbek céh. Híres hősök Blaster - ez az Iron Man, Kábel, Fáklya, Storm, Dr. Strange, Phoenix, Havok, Ms. Marvel, Skarlát Boszorkány. Ezek általában a magas státuszú támadást.

3. Bruiser. Bruisers erős ellen Scrapper, de a gyenge ellen a Blaster. Ismert karakter Bruiser - etoHalk, Juggernaut, Colossus, Thor, Hercules, ő-Hulk, Valkyrie, Thundra, Wonder Man és az X-23. Ezek általában magas védelmet és magas egészségügyi.

4.. Bokszoló. Ők erősebbek Spies. Mutat gyengeséget elleni küzdelemben Bruisers. Ismert karakter Scrapper - a Deadpool, Wolverine, Fenegyerek, Luke Cage, Iron Fist, Spider-Woman, Seth, Ghost Rider, Magik, Quicksilver, Omega Sentinel, Shatterstar a Union Jack. Ezek általában a magas státuszú pontossággal.

5. Spies. Megkapja az esélyt, hogy erősebb céh, de gyengébb Scrapper. Spies híres hősök - a Black Cat, Spider-Man, Black Widow, a Láthatatlan lány, Kitty Pryde, Psylocke, Tigra, Wasp és a Sátán. Ezek általában a nagy pontosság és a képesség, hogy kikerülje.

6. Taktika. Erős taktika ellen, Blaster, de sokkal gyengébb, mint a Spies. Híres hősök Tactics - Sólyomszem, Amerika Kapitány, Mr. Fantastic, Fekete Párduc, Cyclops, Fekete Lovag, War Machine, Emma Frost, Fantomex, Hank Pym, Red Hulk, mentés, Magneto és a záróizom. Sokan közülük a kiegyensúlyozott állapot.

A Marvel: Avengers Alliance fog játszani, hogy egy pillanat alatt, mert a legtöbb karakter tudja, már a gyermekkorban, és már régóta szeretlek.

Fedezd fel a világot a Marvel: Avengers Alliance Online minden jellemzőjét és kalandok!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more