Könyvjelzők

Marvel Super Hero Squad

Alternatív nevek: Marvel Super Hero Squad, Marvel szuperhős csapat

Marvel Super Hero Squad - hősi böngészős játék. Alkotók a játék cég Gazillion Entertainment. A játék célja, hogy a fiatal (gyermek) generáció. A cég megpróbált létrehozni egy hangulatos zug szerelmeseinek képregények és fantsticheskih hősök, és megközelítette az esetben humorral.

Föld veszélyben van! Jöhet a mentő csapat szuper hősök. Ami, mellesleg, hozunk létre. A játék mind ismerik szuperhősök. Karakter a játékban mintegy húsz, és ezek mind képregény hősök Marvel. Játssz Marvel Super Hero Squad az, hogy a sikerhez.

Játék Marvel Super Hero Squad kínál mielőtt figyelni a rendszer követelményeinek, és egyszerű:

• A számítógép átlagos paraméterek

• internetkapcsolatra.

Mint tudod lépni a folyamat a játék, de nem volt ott. Marvel Super Hero Squad regisztráció útjában áll. Most már csak ki kell menni lépésről lépésre, és a helyes adat-nyilvántartási szakaszában:

• látogasson el a hivatalos játék Sailly;

• Válassza a "Start",

• adja meg a napot, a hónapot és az évet a születési,

• válassza ki a nemek (férfi vagy nő)

• adja meg a felhasználó nevét, győződjön meg róla, hogy legalább hat karakter hosszú,

• Használjon jelszó legalább nyolc karakter

• Ismétlés előtt kitalálták a jelszót,

• egyetértenek abban, hogy a napokban egy kullancs, a szabályok és politikák titoktartási

• adja meg a címét a jelenlegi e-mail cím,

• ismét válassza ki a "Tovább" gombra.

És szuper hős. A fő cél a játék Marvel Super Hero Squad Online az, hogy létrejöjjön egy szuper csapat és a hősies védelmében a világegyetem a gazemberek és a rossz karaktereket. És a játék lesz az Ön számára, hogy a kisebb feladatokat, amelyekre a teljesítmény kapnak tapasztalati pontot. Az egyik rezsimek kaland játszhatsz hat kalandokban. A harci mód, akkor csak versenyeznek más hősök, megfeledkezve arról az alapvető feladatokat.

A Marvel Super Hero Squad, lehet játszani, mint egy jó karakter, és egy gazember. Jó karakter a legfényesebb közülük, mint például: Amerika Kapitány, Thor, Hulk, Wolverine, Iron Man, Silver Surfer, Falcon, Spider-Man, és még sokan mások. És bár mindegyik saját, egyedi jellegét.

A Marvel Super Hero Squad lehet azonosítani olyan funkciók:

1), akkor is harcolni négy,

2) Mutassa be a művészet a csata, attól függően, hogy a terep a csata,

3) Részvétel a párbajban,

4) lehetőség van arra, hogy hozzáférjenek a másodlagos karakterek és jelmezek,

5.) lehet harcolni a csapat

6) a felfedezése fraktálok Infinity ruházza fel a hős szuper hatáskörrel,

7) Vannak további forgatókönyvek;

8) fog tapasztalni egy felejthetetlen kaland történetet hat vállalat.

Játék Marvel Super Hero Squad lehetővé teszi, hogy ingyenesen. Lehetővé teszi, hogy a lehetőséget, hogy úgy érzi, színes világába képregények. Lehet látni a képregény karaktert. Grafikus játszani egy kicsit komikus rajzfilm stílusú. Miért azt feltételezi, kör fiatalabb rajongók. Super hősök várnak rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more