Könyvjelzők

Mass Effect Legendary Edition

Alternatív nevek:

Mass Effect Legendary Edition a Mass Effect univerzum híres játéktrilógiájának újrakiadása. Mindhárom rész kapott változást, de ez leginkább az első részben szembetűnő, mert alapvetően érdemes megfontolni. A játék időtartama alatt azzal foglalkozol, hogy megmentsd a galaxist az ellenségek hordáitól egy kis különítmény élén, amelyet egy rettenthetetlen harcos, John Shepard vezet.

A játék a karakterszerkesztővel kezdődik, ahol kiválaszthatod a főszereplő nemét és megjelenését. Az első részben ez egy újítás, az újrakiadás előtt ez nem volt lehetséges.

A grafika nagyot fejlődött, sokkal kellemesebb lett játszani, de a képminőség még mindig nem éri el a modern játékokat. A játékmenet javult, inkább a harmadik részhez hasonlított. A célzási rendszer könnyebbé vált.

Kevesebb változás van a második részben, de ott vannak. A fegyverek most már nem melegszenek túl olyan gyorsan, és így kényelmesebben játszhatsz. Most már nem kell lőnie a tárat egy automata puskából, és azonnal rohanni kell a menhelyre. A játékmenet szinte változatlan maradt, de sokan a második részt tartják a legjobbnak. Valószínűleg ezért igyekeztek a fejlesztők nem tenni jelentős változtatásokat.

A harmadik rész nehezebb lett. A játék érdekesebb a maximális nehézségi szinten. Ezen kívül most még több feladat és küldetés van, amivel tovább maradhatsz a trilógia utolsó részében.

Egyébként ugyanaz a játékciklus. Meg kell küzdened a Geth-ekkel, a gyűjtőkkel és a Leviatánokkal, és nem csak az emberiséget mentheted meg, hanem a játék univerzumában élő összes fajt is.

futam a játékban elég sok:

 • Azari
 • Haj
 • Emberek
 • zsoldosok
 • turiáns
 • Hanars
 • Elcors
 • Krogans
 • Quarians
 • Vorka
 • yagi

És ez még csak nem is egy teljes lista a játékvilág összes lakójáról. A fejlesztők fantáziája komolyan bevált. Nem mindegyik faj humanoid, még intelligens medúzák is vannak.

A játék cselekménye jó, a játék addiktív. A meghozott döntések hatással lehetnek a játék későbbi részeire.

A játék harcrendszere érdekes. Többféle fegyver létezik.

 1. Pisztolyok
 2. Támadó puskák
 3. Sörétes puskák
 4. mesterlövész puskák
 5. gránátok
 6. Kinetikus, mentális támadások

Minden fegyver fejleszthető. Ezenkívül a különböző példányok megkülönböztető jellemzőkkel rendelkezhetnek. Például vannak olyan pisztolyok, amelyek sorozatban lőnek, amelyek közelről a leghatékonyabbak, vagy fordítva, nagyobb sebzést okoznak távolról, de lassabb a tűzsebességük. Ugyanez más típusú fegyverekkel is.

A lőszer más. Lehetővé teszi a páncél átszúrását vagy további sebzést tűzzel, sőt elektromossággal is, ami különösen hatékony a robotok ellen.

Amikor szintet lépsz, kiválaszthatod, hogy mely képességeidet fejleszted.

Az osztag minden tagjának megvan a maga tehetsége, valaki jobban ért a számítógépek feltörésében, valaki erősebb a közelharcban, és valaki lőtávolságon belül van. Fejlesztheti a tehetségüket is, ahogy szintet lép.

A csatában parancsokat adhat az osztagnak, és kiválaszthatja a számukra legkényelmesebb pozíciókat.

A

Mass Effect Legendary Edition ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Ezt a kiadást megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Ha valahogy lemaradtál erről a játékciklusról, akkor ez a kiadás a legjobb lehetőség a Mass Effect Legendary Edition játékhoz. Minden nagyobb hiba kijavítva és sokat javítva! Kezdj el játszani most, ez a hihetetlenül izgalmas történet rád vár!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more