Könyvjelzők

Tömeghatás

Alternatív nevek: Tömeghatás

Mass Effect - egy olyan játék, amely sikeres volt. A fantasy műfaj legjobb hagyományaiban készült. A KOTOR-tal való néhány hasonlóság ellenére a projekt népszerű. Emellett a fejlesztők mesteri módon álcázzák a plágiumot egy új kiváló motor alatt. A játék grafikái kitűnőek, a harcok és a lövöldözés reálisak, a műfaj minden alapvető eleme teljes egészében egy szóval képviselteti magát, nincs semmi panaszkodni a játékosokra Előre találkozik a főszereplő, aki egy pár elvtársakkal együtt utazik az intergalaktikus tér kiterjedésén. A karaktered egy modern csillaghajó lesz Normandia néven.

A

B Mass Effect RS-nek ismerős dilemmákkal kell találkoznia, a hősnek ki kell választania, hogy melyik oldal, jó vagy gonosz, hogy csatlakozzon. Az intergalaktikus konferenciákon a bolygók és az egész galaxisok sorsai döntenek. Igen, minden túl komoly, de mit gondoltál?

A hősöd történetének megkezdéséhez először szükség lesz a Mass Effect letöltésére. Ehhez elegendő a játék elosztása az egyik kedvenc torrentünkön. Továbbá, minden a hüvelykujjban - először válassza ki a karaktered személyiségét, készítse el egyedülálló életrajzát, és biztonságosan mehetsz utazásra. Attól függően, hogy melyik életrajzot szeretné választani, a játék párbeszédablakok, valamint a feladatok száma változik. A Mass Effect-ben a karakterek különböző osztályokba tartozhatnak.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Az is több vegyes osztály áll rendelkezésre, amelyek közül választhat. A karakterszerkesztő legalább fél órát vesz igénybe, de úgy tervezték, hogy az eltöltött idő észrevétlen marad.

B tömeghatás missziók nem jelennek meg. A fejlesztőknek sikerült érdekesnek lenniük a projektben, amikor úgy tűnik, hogy csaknem mindent meg kell kötni a játékosokkal, a telek olyan lendületet kap, hogy a játék szemét nem lehet elszakítani. Egyszerűen nem hallgathatunk arról, hogy a végén találsz egy igazi hollywoodi akció-thrillert, nem kevesebbet. Nos, általában rájött, hogy le kell töltenie a játékot, nem hagyhatja ki ezt, ugye?

B tömeghatás fegyverek a legmodernebb és erőteljesebb hősöktől. Tehát az idegen ellenségekkel való foglalkozás elég könnyű lesz. Azonban nem szabad idő előtt pihenni, próbálkozni néhány küldetésen keresztül. A karakterek képesek lesznek élvezni a civilizáció minden technikai előnyét, ami jelentősen diverzifikálja a játékot és dinamikusabbá teszi. A csaták között megrendelheti a szövetségeseit, valamint kijelölheti a célokat. Az igazsággal ez csak akkor lesz a leginkább releváns, ha valódi, tapasztalt főnökökkel szembesülünk, amelyek nagy nehézségi szinteken megnyílnak.

Nos, még nem áll készen arra, hogy új példányban töltse fel kedvenc játékainak gyűjteményét? Az egyértelműség kedvéért javasoljuk, hogy megismerkedjen a Mass Effect bemutatására készített videó pótkocsival, amely részletesen leírja a projekt összes előnyét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more