Könyvjelzők

Mass Effect 3

Alternatív nevek: Mass Effect 3

Sajnos, izgalmas és érdekes sci-fi műfaj ma biztonságosan tárolható a Red Book. És bár egy bizonyos mennyiségű fantázia történeteket űrhajók és fenyegető idegenek rendszeresen, hogy rangsorolja őket az eredeti sci-fi műfaj is lehet a szakaszon. Emlékezzünk vissza, hogy a sci-fi tartják, hogy az egyik, hogy nem mond ellent az vívmánya a modern tudomány, ami biztosan nem mondható el ez a film, és nem a játékok, különösen. Azonban a Mass Effect 3 - a játék, hogy megpróbálja újraéleszteni az igazi fantázia. Észrevehető, hogy a fejlesztők alaposan tanulmányozta a funkciók és jellemzők a műfaj, mielőtt elkezdett dolgozni a trilógia. Még a legösszetettebb mesés pillanatokat a játék, meg természetesen adnak arra, hogy a logika törvényei és magyarázatok (jó, persze, ha nem egy kritikus, és nem fogja ásni túl mélyen, megpróbálja megtalálni a különbség az egy pillanatra a valóság). A jó és megfelelő sci-fi játék - ez a legmegfelelőbb választ Mass Effect 3 db.

Az alapot a tudományos ötletek a projekt vett egy ilyen "nulla elem", amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a sok különböző tárgyak önkényes korlátokat. Játék fejlesztők megengedték maguknak, hogy azt feltételezik, hogy minél közelebb a XXII században ez a tétel, hogy - Mass Effect - fogják használni bárhol és mindenhol (a Mass Effect 3 küldetések valamilyen módon bizonyítani, hogy a kereset, ha azt szeretné, hogy képes legyen megérteni! ). És ez lesz fontos minden területén az emberi élet és a tevékenység: a motorok a repülőgépek és űrhajók, fegyverek, háztartási cikkeket. Első pillantásra úgy tűnhet, meglehetősen zavaros és irreális, de hogy megértsük komolyabb, akkor magyarázatot találni minden ember kivétel nélkül. Sőt, a legtöbb szürreális elem Mass Effect 3 - a fegyvert, ami működik, megváltoztatja a hűtőborda, és van egy tudományos alapja. Mint látható, a játék készítői, hogy saját alkotás érkezett a legnagyobb felelősség. És nem számít, hogy olyan minőségi játék, és többé-kevésbé reális történet a siker kulcsa?

Mielőtt a letölteni kívánt Mass Effect 3, gondolkodni, ha már ismeri a korábbi a projekt részét képezi. Ha nem, az igazi öröm a játék nem lesz képes megszerezni. Javasoljuk, hogy sürgősen felzárkózni. Ezen kívül az első és második része a Mass Effect nem rosszabb, mint a végleges tervezetet a trilógia. Megy a játék, akkor tudni fogja, hogy a legendás hős Shepard kirúgták a szervezet, de hosszú ideig munka nélkül maradnak, természetesen nem. Már megszokott, hogy a Mass Effect 3-karakterek és a jövevények segít a főszereplő ismét menteni a Földet invázió aratók. Végül, a rajongók várták a projekt kimenetele - minden történet konvergálnak a harmadik rész. Élénken képzelni, mindent, amit készített a játék lehet vizsgálni a Mass Effect 3 trailer video. Hidd el, nem maradhat közömbös!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more