Könyvjelzők

A mágia mestere

Alternatív nevek:
A

Master of Magic a klasszikus stratégia frissített változata. A grafikát komolyan újratervezték, tulajdonképpen minden textúrát és karaktert újraalkottak. A klasszikus verzióból a zene és a szinkronjáték került a játékba.

A játék nem csak egy stratégia, hanem két műfajt is egyesít, a körökre osztott stratégiát és az RPG-t. Win-win kombináció.

Válassz kedvedre való karaktert és egy kis edzés után készen állsz a fantáziavilágok meghódítására.

A játék nagyon érdekes és izgalmas, akárcsak a klasszikus kiadás.

  • Válassz 14 különböző iskolákból és fajokból származó varázsló közül
  • Fejlessze képességeit, több mint 60
  • Tanulj meg több mint 200 varázslatot
  • Alakítsa össze csapatát több mint 196 egységtípusból
  • Számos egyedi tárgyat gyűjts össze
  • Engedd alá akaratodnak az Arcanus és Mirror két szomszédos világát

Ezen feladatok elvégzésével sok hihetetlen kalandokkal teli órát kapsz ebben a játékban.

Terjessze be befolyását az ország új területeire, és uralja az összes területet. Ez nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek első pillantásra tűnhet, és szövetségesek nélkül soha nem fogsz megbirkózni. Gyűjtsd magad köré a hasonló gondolkodású embereket, akikkel a hatalmas játékterekben találkozol. De ne felejtsd el, te vagy az egyetlen vezető.

Vezess egy királyságot, bérelj fel hadseregeket, ez nagyon fontos a győzelemhez. A seregeknek nem kell embereknek lenniük, sokféle lény tartalmazhat bennük, például háborús sárkányok, orkok, gnollok, trollok. Felbérelheti az ősi tündék vagy törpök fajainak képviselőit is, jó és erős harcosok. Minden típusú harci egységnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, ezt fontos figyelembe venni a csaták során történő irányításakor.

Szinte korlátlan lehetőségeinek köszönhetően élvezni fogja a Master of Magic játékot. Még a körülötted lévő világot is megváltoztathatja saját belátása szerint. Az ilyen változásokhoz mágikus rituálék elvégzésére, az alkímia készségeinek alkalmazására és a titkos képességek felhasználására lesz szükség.

A harcrendszer meglehetősen összetett, fontos, hogy a megfelelő taktikát válasszuk ki a csatatéren, amelyben minden harcosod segíti egymást, és egymást kiegészítve képesek lesznek kölcsönhatásba lépni.

ellenséges egység és csapatai váltják egymást, így lesz időd gondolkodni és parancsokat adni a hadseregednek. Vezetőként lehetősége van arra, hogy erős varázslatokkal támogassa harcosait, és időben alkalmazzon különféle bájitalokat.

Nem te vagy az egyetlen erős bűvész birodalmában, sok vetélytársa lesz, akitől óvakodnia kell. Ha lehetőségük nyílik rá, mindenképpen megpróbálnak ártani neked.

A játék nem kínál semmi újat, a klasszikusokhoz tartozik, megfelelő arányban van benne minden, ami sok évvel ezelőtt sikeressé tette a hasonló játékokat. Itt új továbbfejlesztett grafika került ehhez, ami gyakorlatilag garantálja a sikert.

Master of Magic ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot a hivatalos weboldalon és számos portálon értékesítik. Gyakran részt vesz az eladásokban, ahol jó kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Kezdj el játszani, hogy a királyság uralkodójává válj egy varázslattal teli világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more