Könyvjelzők

Master of Orion

Alternatív nevek: Master of Orion

Igra Master of Orion 2016 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy meghódítsa a tér, hogy meghódítsa a világot, a kereskedelem és egyesül másokkal kedvéért saját faj, a szabály a hatalmas univerzumban, és a rend benne.

Minimalnye rendszerkövetelmények számítógépre kell lennie legalább két gigabájt RAM, 15 GB szabad hely a merevlemezen, és egy dual-core processzor, csak egy ilyen eszköz lehet letölteni a játékot Master of Orion.

Igrokam hajlandó várni a standard változat a Master of Orion játékok 2016-ban meg kell engednie a fejlesztés az első játékos, hogy várjon egy bizonyos ideig megkezdése előtt a projekt a nyilvánosság.

a fejlődés útján

Kakoy nem választott egy játékos, ő volt az első napon be kell állítani a termelés erőforrás, a játék 4. a kölcsönök, játék valuta, a kutatás és az élelmiszer-termelés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more