Könyvjelzők

Master of the Winds

Alternatív nevek: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline - egy ingyenes multiplayer online játék, ingyen készült a kedvence sok játékos a fantasy műfaj. Online játék MasteroftheWinds méltó nemcsak a tartozás ebben a műfajban. Érdemes megjegyezni, személyazonosságát, mert, hogy tartsa a piacon nagyon nehéz játék termékeket.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds nagyon egyszerű, és nem kell sok időt. Először, meg kell, hogy dolgozzon ki egy játék, nevet, amelyet aláírt a játék, majd adja meg a jelszót, hogy hozzáférjen a számla és e-mail címet, amelyre akkor be kell jelenteni, hogy a regisztrációs MasteroftheWinds befejeződött.
MasteroftheWinds online játék, amely már az összes szabványos ismerős sok fantázia faj - emberek, orkok, goblinok, törpék, elfek és trollok. A fejlesztők úgy döntött, nem filozofálni ravaszul, és használja már szeretett sok karaktert.

A legtöbb felszabgrown minden versenyen azok az emberek - a legrugalmasabb, alkalmazkodó és nemes karakter tartoznak a törzs az emberek pontosan. Érdekes, hogy minden versenyen saját egyedi beszélt nyelv képviselői, bár univerzális dialektus, amellyel a kommunikáció között kerül sor faj, is jelen van. Emiatt, játék MasteroftheWinds lesz sokkal érdekesebb.
A játékban van elég számos szakmában lehet nagyjából osztani harci és nem harci. A játék elején akkor válasszon egyet a három fő osztály, amely meghatározza a karakter fejlődése ág: újonc - harci osztály akárki - a választás azoknak, akik kedvelik a heves csatában utat kereskedő és hallgatói mágus - az alap osztály mindazok számára, akik álmodnak megérteni a titkait a mágia és a bölcsesség.

Minden karakternek van egy alapvető szolgáltatásokat nyújtja, hogy a fejlődés során lehet javítani: gyorsaság, erő, intelligencia, a kitartás, a báj és bölcsesség. Szintén a játékban vannak különböző típusú mágia, mint például a varázslatos víz, tűz, levegő, föld, a jó és a rossz, valamint az olyan egyedi típusú mágia, mint a mágia a test és a lélek a mágia.

Ha fáradt végtelen csaták és harcias életmód nem tetszésünket - kezdi a játék MasteroftheWinds online, akkor mindig választani az utat a béke, vegyenek részt a kutatás az új földeket, a tanulmány a furcsa nyelv, a különböző ragadozó erőforrások létrehozása egyedi elemek . Ez az út is kiváló forrása a kiegészítő finanszírozás és szakértelem, de ne felejtsük el, hogy a történet ebben a játékban megköveteli, hogy a nagyobb megoldani, és hajlandó harcolni, hogy megvédjék a méltóságát és a kedvéért a harc egy igaz ügy. A MasteroftheWinds játék lesz érdekes, hogy minden szerelmeseinek bonyolult és epikus történeteket.

Ha már van beszélni a történet volt a helyzet, mint ez.
Son Elven isten Loteriana, Alkabadur úgy döntött, hogy is joga van, hogy hozzon létre lényeket, akik hittek a gyerekek. De a gondolatai fekete mágia - gyenge, és így varázslatos világ tele hordák szörnyű lények. Alka-Badur is üldözték ki a Legfelsőbb Tanács az istenek, és talált menedéket a megközelíthetetlen hegyekben, ahol folytatta kísérletezni a fekete mágia.

A csúcspontja a kísérlet volt, a verseny pontosan az ellenkezője elf törzs - Orcs ijesztő és lenyűgözi a csúnyaság. Tehát rossz, lassan, de biztosan, és diadalmaskodott egy idő után a régi módon a világ bukott. Ez azt jelenti, hogy most már mindenki válhat egy isten. És kitört a háború.

A játékot online MasteroftheWinds jó lenne azért is, mert a minőségi designer dekorációval. Grafika a játék kellemesen elégedett a hitelesség és az eredetiség. Minden dolgoztak nagyon mélyen és tisztán kérdés, hogy mi a furcsa dolog rejtőzik néven "fa" a felhasználó nem merül fel.

Általában igraMasteroftheWinds csak online hagy egy kellemes élmény, és nem csak azért, mert ez egy méltó utódja a hagyományok, a fantasy műfaj, nem azért, mert van egy jó történet, a dinamikus közösség a játékosok, nem azért, mert a fejlesztők, hogy minden erőfeszítést, hogy hogy a termék kifejlesztése, és mindig is egy tisztességes szinten. Nem ez. És mivel ez a játék a "twist" - kellemes, nyugodt légkörben, amely annak érdekében, hogy a tartózkodás a játékban tovább. És hidd el, te ezt nem fogod megbánni egy kicsit.
Iratkozzon fel, és bizonyítani, hogy méltó, hogy lesz egy igazi isten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more