Könyvjelzők

Mech Arena: Robot Showdown

Alternatív nevek:
A

Mech Arena: Robot Showdown egy nagyon érdekes akciójáték mobil platformokra. Prémium grafika, nagyszerű szinkronjáték és zeneválaszték vár rád ebben a játékban. A játék célja az ellenséges robotok elpusztítása a saját fejlesztésével és pumpálásával.

Ha elkezdesz játszani a Mech Arena: Robot Showdown játékkal, már csak egy robotod lesz elérhető, de idővel jelentősen bővítheted gépparkod.

Hagyományosan az elején a játékosok kapnak egy rövid bemutatót, ahol elmondják és megmutatják a minimálisan szükséges információkat, majd egyedül kell elmélyednie a játék minden bonyodalmában.

A játéknak nincs cselekménye, ami érthető, csak robotcsaták zajlanak a csatatéren. De ha úgy gondolja, hogy a játékban minden rendkívül egyértelmű és egyszerű, akkor ez nem így van.

Sok hely létezik, és mindegyik különbözik egymástól. A rajtuk lévő akadályok és dombok lehetővé teszik, hogy különféle lehetőségeket használj a harci taktikákhoz. A tapasztalatszerzés során kitalálhatja, hogy egy adott helyen és típusú harci egységhez melyik taktika a legjobb.

Minden egység több osztályra van osztva, amelyek mindegyikének megvannak a maga erősségei és gyengeségei.

  • A repülő robotok átmenetileg a csatatér fölé emelkedhetnek, de ennek a képességnek időbe telik a feltöltődés
  • Kicsik és mozgékonyak nagyon gyorsan mozognak a csatatéren, de gyengébb fegyvereik vannak
  • Az erős távolsági egységek hatalmas sebzést okoznak, képesek messziről támadni, de meglehetősen lomhák

Ez például néhány harcos típus, de valójában sokkal több van a játékban. Különböző lehetőségeket kell kipróbálnia, és el kell döntenie, melyikkel szeretne a legjobban játszani.

Képes lesz megváltoztatni a robotok fegyvereit és páncéljait, ez nagymértékben megváltoztathatja erejüket a csatatéren.

A játékban mind az AI, mind a valódi játékosok ellen harcolhatsz a PvP meccseken.

Természetesen nehezebb lesz nyerni egy ember ellen, az AI itt nem mindig reagál azonnal a támadásokra, és gyorsabban is el lehet pusztítani egy ellenséges robotot, mint ahogy az elkezd visszavágni.

Az ellenségek elpusztítása mellett speciális pontokat kell szereznie a játéktéren, az első csapat nyer.

Frissítési anyagok, új robotok töredékei és dekorációk, amelyeket speciális konténerekből kapunk, amelyek többféle típusban kaphatók.

A kinyitásuk időbe telik, a konténer típusától függően erősen változhat. Például sokkal hosszabb ideig tart kinyitni egy aranyat, mint egy ezüstöt.

Próbálj meg napokat kihagyni, és rendszeresen nézz be a játékba. Napi és heti nyeremények várják a belépőket.

Az üzletben különféle színezőket, fegyvereket, páncélokat és egyéb alkatrészeket vásárolhat a robotjaihoz. Az áruk egy részét játékon belüli pénzért, más részüket valódi pénzért adják el.

Sok más játékhoz hasonlóan itt is különleges eseményeket tartanak a szezonális ünnepek alkalmával, valamint promóciókat a játékon belüli üzletben és kedvezményeket.

Mech Arena: Robot Showdown ingyenesen letölthető Android-re, akkor kövesse az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, hogy a harci robotok bajnokává válj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more