Könyvjelzők

MechRage

Alternatív nevek: Mechrage

A valóság a bolygó egy nukleáris robbanás, dominanciája a mesterséges intelligencia, brutális konfrontáció gyarmatosítók a harcot minden négyzetméter, és harci óriás robotok - MechRage online világban jött létre azok számára, akik a szenvedély a sci-fi és a cyberpunk stílus. Online böngészős játék MechRage - egy masszívan multiplayer stratégia egyes szám első személyben, ahol állsz hatalmas Mech robot, és hozd létre a saját kolónia, hogy megvédje őt, és nyerni az új területen.

A játék MechRage illeszkedik szinte bármilyen számítógépen az operációs rendszer a Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, Processzor Intel Pentium III 800 MHz vagy jobb, 256 MB RAM-mal és a grafikus kártya legalább 64 Mb. Ahhoz, hogy játszani csak csatlakozni az internethez, szüksége lesz egy böngésző plugin telepített Adobe Flash Player nem éri el a 10. 0-ra. Használhatja Internet Explorer választani legalább 8-as verzió. 0, FireFox nem 6 alatt. 0 verzió, a Google Chrome vagy az Opera.

Vegyél részt a játékban MechRage elérhető több módon:

 • Felhatalmazás a Looki-számla
 • Ezzel a számláját a Facebook regisztrációs
 • A regisztrált felhasználók Google

Ha egyik módszer nem tetszik, akkor menj át a szokásos eljárás (regisztráció MechRage) a ofsayte játék.

MechRage online regisztrációs ebben a szakaszban vége.

MechRage online játék nem a karakter kiválasztási eljárás, hanem egyszerűen osztja meg Furs, ami lesz kiterjesztése a ebben a cyberpunk valóságban.

Továbbá MechRage online játék, ahol van nem kell felosztani frakció, mint olyan, és a rendszer a soraiban meglehetősen hagyományos.

Csak specializáció - attól függően, hogy az előfordulási gyakorisága egyes taktikai intézkedések a robot, akkor

 • Warrior
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Guard
 • Tank
 • Explosive
 • Transporter

Ha beszélünk a személyes eredményeit a hős robot, jó lenne, hogy emelkedik a rangot a katonai parancsnok - a leginkább figyelemre méltó játékot rangot. Ezzel az állapotot a hős lesz lehetőség a játékban. Ön részt vesz a bemutató csata lesz többet keresnek, és felhalmozódnak pontokat és tapasztalat.

Arsenal hadúr fur elég jó:

 • Lángszóró
 • Lézer fegyvert egy pajzs
 • Rocket

Nos, természetesen játszani MechRage nehéz lenne nélküle sereg robotok. Elhelyezése biztonságos lép nagyszabású csatákat és nyerj új területeket, hogy bővítsék a kolónia. Ön is csatlakozhat az egyik szövetségek és a gyarmati háború egy erősebb ellenfél. Egy másik fontos tényező a Szőrme és katonai hírnevét - például, ha megnézed a könnyű préda, és megtámadni a gyenge ellenfél, elveszíti tiszteletben szövetségeseket. Röviden, ha játszani MechRage aktív, méltóságteljes, és a szabályok szerint, akkor lehet, hogy egy tisztességes katonai karrierjét.

De azok számára, akiknek ez nem különösebben fontos, lehet játszani a játékot online MechRage a másik irányba, és teljesen kifejezni magukat megoldásában a stratégiai feladatokat. Különösen a játék -, hogy egy alap és az infrastruktúra fejlesztésére - a legfontosabb prioritása a hős. Építeni a saját adatbázis, meg kell kezdeni szerelőcsarnok, amely megteremti működő robotokat. Amennyiben megfelelő számú őket, majd folytassa az építési egyéb létesítmények. Bányászott épület erőforrások, mint például az arany, szilícium és titán, a keresőmotor pókok. Azt is felszerelni a bányászat tengely és kivonat forrásokat onnan.

Egy játékos halmozhatnak fel öt adatbázisok. Mindegyikük legyen a sorsa - az alap a támadó műveletek, védekező, vagy univerzális (ez attól függ, milyen típusú épület épül a területén). A szükséges források, akkor lehet építeni egy adatbázist minden fajta, ami jelentősen erősíti a pozícióját a játékban.

A a fenti, arra lehet következtetni, hogy a játék az online MechRage lesz ugyanolyan izgalmas, mint a rajongók stratégiákat, és azok, akik érdeklődnek a arcade háborúban kozmikus jellegét. Nos, mélyen és kiegyensúlyozott játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more