Könyvjelzők

Fújtató. Föld

Alternatív nevek: Fújtató. Föld

Fújtató. Land online játék - MMORPG játék postapokapsticheskaya ügyfél fantasztikus témákat. Ez az egyedülálló kombinációja hihetetlen események egy kis fantázia és elképesztő technológiák a jövőben. Fújtató. Land regisztráció elviszi a jövőbe, ahol a saját szemével is megfigyelni, mi történik a világban, amely annyira megváltozott a nukleáris háborút. A katasztrófa hajtotta az embereket a végtelenség a tér és vezetett mutációk lények, akik maradtak a bolygón. Rovarok, állatok vált veszélyes szörnyek és mutánsok beceneve anyajegyek miatt a föld alatt él, és nem brutális. Az emberek visszatérő sok év után a Földön, meg kell elleni küzdelem mind ezt a nyomorúságot. Szükséges, hogy elpusztítsa a vérszomjas lények norovyaschih támadás a legváratlanabb pillanatban. Az emberiség vett építési adatbázisok és megállapításáról óvintézkedések megszerzése céljából alkatrészek menedéket a veszélyes mindenféle. És amikor szükség van, hogy elhagyja a menedéket, és menj ki a szabadba, akkor kell használni a hatalmas szőrme. Valóban, a Föld légkörében, még a levegő is mérgezett! Tehát, hogy azok, akik játszanak a fújtató. Föld kell tanulni, hogy állítsa, és alkalmazkodni a különböző körülmények között.

Hogy lehet letölteni a játékot gond nélkül fújtató. Föld, hogy a számítógép megfelel az alábbi listát a szükséges paraméterek:

- Operációs rendszer Windows XP / Vista / 7,

- Processzor 1000 MHz

- 64 MB videokártya támogatja az OpenGL 1. 2.

- 256 MB RAM-mal.

Date BELLOWS a játékban. Föld halad az ügyfél. Meg kell adnia a felhasználónevét és jelszavát, és felér egy becenevet. Szintén erősítse szabályok betartása a játék. Ez minden, most már nincs akadálya a módja annak, hogy egy izgalmas kaland!

Játék fújtató. Meg fog leszállni az oldalán az egyik a meglévő nemzetek. Már csak három

1. Opara egykor, hogy olvassa el a katonák a legmelegebb pont az ellenségeskedés. Mellett fogoly más nemzetek is küldött itt. Csak elképzelni egy ilyen függő! De egy ideje lett független ország, és jelenleg vezeti a politikáját.

2.. Krada nagyon kiforrott nemzet. Ez áll a független pilóták, akik alapvetően, egy másik életben nem jelent.

3. Előírja - a nemzet, ahol rend uralkodik, és a lakosok idegesen meghajolt a törvény előtt. Pilóták és tudósok e nemzet a szeretet az igazságosság és hajlandó feláldozni, ha csak ő uralkodik örökké.

Minden nemzetnek megvan a maga város, ahol van minden szükséges felszerelést. Itt van egy lista az épületek, ami lehet gyakorolni lakói: szőrme bolt, üzlet berendezések, raktári, kutatóállomás, növény módosítások fújtató, javítás állomások, gyári felszerelés, gyári készségeket. Minden hely bizonyos játék funkciókhoz.

A játékosok az állapot, amely meghatározza a műveleteket végeznek kapcsolatban más karakter. Lehet, hogy állapotát a semleges, zsoldos vagy lázadó. De bárki is vagy, és melyik oldalon nem harcolni, meg kell, hogy törődnek a saját fejlődését. Meg kell pumpálni a főbb jellemzők - képesség (a képesség, hogy saját fegyvert, használja védelem, és így ), Valamint további információkat, az úgynevezett készség. Skills osztják kategóriákba, mint a Sniper, a termelés, szakkereskedő.

A fújtató. Land kényelmes volt játszani, meg kell, hogy vigyázzon a jól felfegyverzett és más hasznos eszközök. Fegyverarzenál a játék lenyűgöző. Itt vannak fegyverek és ágyúk, valamint fézereket és granotomety, és a lézerek és az energia fegyverek és más halálos dolgok. Ezen kívül meg kell vásárolni lőszert, amelyek magukban foglalják a kagyló, patronok, plazma, rakéta díjakat Phaser alkatrészeket. Ami a többi berendezés elérhető a játék meghajtók, reaktorok (elektromos berendezések), chips (kiegészítő egység, amely lehetővé teszi, hogy felhívja néhány jellemzője a karakter), javítókészletek, sokkolók, teleportatory álló kitermelési modulok (modul van) és további modulok a bányászok és a szállítások. Hát persze, a fő játék elem - robotok, becenevén a bunda. Ezek a harcosok, felderítő, a közlekedés, getter. Amint látható, a neveket maguk a robotok elvégzésére különféle funkciókat.

Játék fújtató. Land készített sok-sok érdekes küldetéseket. Feladatok tanulási típusát, és az igénylő gyilkos szörnyek vagy gyűjtő zsákmányt. Monsters magukat egy hatalmas összeg itt. Ez a bogarak és a csigák és pókok és férgek és medvék és böglyök és egyéb mocsok. Ugyanezen zsákmány, például utal Venom Sac Spider, Scorpion harapófogó, Bajusz Mantis, Worm szegmens, Crystal Green Magma tartály és így tovább. Minden, hogy lehet kapni, ha feladatokat ellátó tárolható a raktérben. Érdemes megemlíteni, hogy a hold a félelem, hogy elősegíti a biztonsági elemeket.

A játék mindent a sikeres promóció a csúcsra, a lényeg - nem lusta erőfeszítéseket. Csatlakozz a virtuális világ, és megmutatom mindenkinek a tehetségét! Kívánom, hogy mindig mosolyog a szerencse!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more