Könyvjelzők

Medal of Honor Warfighter

Alternatív nevek: Medal of Honor Warfighter

Játék Medal of Honor Warfighter - megjelent 2012-ben, abban az évben. A játék hihetetlenül átgondolt játék. A játék nagyon élvezetes játszani, mindenki élvezni fogja az időközben, ami tart itt. Game Medal of Honor Warfighter pc egy gyönyörű remekmű, hogy készül a műfaj a 3D-akció.

Plot látszólag banális sehol. Valiant és bátor katonái az Egyesült Államok keresi a következő osamubinladena. Még mindig nem árt, hogy segítse a bíróságokat, akik szenvednek a szomáliai kalózok, akik és sietség a tengeren keresve. Párbeszédek gyakran felkavarják a helyzetet - a kezében a dzsihádista ideológia van szörnyű rövidítése PETN!

A Medal of Honor Warfighter küldetése is nagyon változatos, ez egy nagyon érdekes része a játéknak, amikor valójában egy és ugyanaz, a játék többször - ez lehangoló, és maga a játék egyre nagyon unalmas.

Miután letöltötte a játékot, meg fogod érteni, hogy miért, hogy a játék Medal of Honor Warfighter hihetetlenül izgalmas és érdekes.

A fejlesztője játék készült híres cég - Danger Close Games. A fejlesztők hozott a projekt hihetetlen számos érdekes szempontból a történet, sok érdekes anyag. Te, a fő katona, és csak akkor hozhat létre olyan környezetet, amely felmelegíti a forráspontja acélból. A karakter képes lesz a játék során többször is változtatni az alakját, mert feljebb a karrier létrán, és így - megváltoztatni a megjelenésüket.

Mielőtt a folyamat a játék, meg kell, hogy telepítse a személyi számítógépen. Először is, menj a hivatalos honlapján a játék (http://www. ea. com / medal-of-honor-Warfighter), ezen az oldalon, töltse le a telepítő fájlt a játék. Most kell, hogy ellenőrizze, mielőtt letöltötte a fájlt, a vírusok és a kártékony elemek után antivírus mutatják, hogy a vírust, akkor telepítse ezt a fájlt a számítógépen. De mielőtt azt akarjuk, ez megtörtént, azt javasoljuk, hogy nézze meg az interneten - Medal of Honor Warfighter video, ez segít megérteni egy kicsit a játékban, mert akkor mi a játék "akció", hogy milyen események kibontakozni . Biztosak vagyunk benne, hogy szeretne tovább elmélyülni ebben a légkörben.

Szánj időt, hogy letölthető Medal of Honor Warfighter, egy nagyon érdekes projekt, nagyon izgalmas. Ön szívesen, hogy belevetette magát a történetet, és úgy érzi, hogy a végén. Ez hihetetlenül vonzó projekt, amelyben akarsz játszani egyáltalán mindenkinek, aki értékeli és tiszteletben tartja a műfaj - akció.

Nos, azt szeretném, ha egy kellemes időt ebben a játékban. Hidd el, mindenki megtalálja a kedvére ebben a projektben. Minden, a játék nyitja meg az ajtót. Hagyja, hogy hűséges játékosok és jövőbeni lakói játék tér saját hihetetlen világot! Jó szórakozást! Lesz nagyon szeretem! Azt szeretném, ha csak a győzelem! Meg kell sikeresek! Sok szerencsét a játékban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more