Könyvjelzők

Medieval 2: Total War

Alternatív nevek: Medieval 2: Total War

Medieval 2: Total War - számítógépes játék körökre osztott harc. Játék Medieval 2: Total War képviselő későbbi játékok keresztül egymás után a Medieval: Total War. Akárcsak az előző sorozat játékokat, és ez a lehetőség nem elég a rajongók az egész világon. Csak a fejlesztés a történet veled, itt jön ugyanaz a rendezvények: a felfedezés a puskapor, az invázió más települések és mindenféle más nagy események.

Körülbelül a legnagyobb sorozat játékok, így tökéletesen illeszkedik a stratégiai és gazdasági szempontból tökéletes, akkor lehet beszélni, és beszélni a végtelenségig. Elvégre, ez igazán jó projekt. Cég Creative Assembly nem sok változás nyújtott be egy sor korábbi játék Rome: Total War, és az eredmény egy játék Medival 2 Total War. Ez csak az igazi rajongók, vagy azok, akik játszottak a többi sorozat játékok, megértjük, hogy jelentős változások, ami történt.

Jobb költség próbál játszani magát, majd, hogy következtetéseket. Először is le kell tölteni Medieval 2: Total War, az összes szükséges számítógépes program ugrani. De először is, azt tanácsoljuk, hogy keresse a Medieval 2: Total War képeket és videókat, és olvassa fel a dolgot, de az alkotók átgondolt lehetőség kezdőknek - tanulási folyamat. Talán a döbbenet a kézművesek - oktatási játék kötelező folyosón.

A korábbi sorozatban játszani Medieval 2: Total War lesz hogy az egyik a kormányzó pártok. Itt vannak huszonegy frakciója, amelyek közül csak tizenhét játszik, és csak öt áll kezdetben kezdőknek:

• Kingdom of England,

• Királyság Franciaország;

• Szent Római Birodalom,

• a Velencei Köztársaság,

• Spanyol Királyság.

Kingdom of England - képviselői a különböző elit íjászok és erős gyalogság. Egy kis JavaScript lehetőséget lovasság.

Francia királyság - egy hivatásos hadsereg, csendőrök, nehéz lovasság.

Szent Római Birodalom - a jellemzői egy erős hadsereg, de nem a későbbi időszakban.

Velencei Köztársaság - a jelenléte gyenge lovas és tengeri gyalogos egységek a legerősebb és a milícia.

A Spanyol Királyság - erős és professzionális lovasság, gyalogság, a hadsereg és a haditengerészet.

Minden további játék már függ a választott frakció. Tehát figyelni rá. Ön, mint a legjobb vezető kell befektetni, sok erőfeszítést és játszik a katonai térképek kívül a hazai és felszerelése, valamint védi a birtok.

Itt van a fő hangsúly a vallás. Minden erőfeszítést megtesznek, hogy lenne a pápa tudott a bókokat. És, hogy a hitetlenek gyorsan kikerül a játékból.

Játék Medieval 2: Total War üdvözli hajlandó és alig várja, hogy megnyerjük az egész épület a stratégiai és gazdasági értelemben vett harci cselekmények. Játék nem hagyja közömbösen, és vonzza a jó minőségű grafika. Music ismerősnek tűnik, hiszen nem sok költözött, mivel az utolsó változat megváltoztatja a játék.

Ez költségek csak meg a helyszínen, és a játék Medival 2 Total War letölteni. És van, hogy meghódítsa a világot erősségeit és tehetségét. Játszunk jó!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more