Könyvjelzők

Medieval Total War

Alternatív nevek: Medieval Total War

Medieval Total War - számítógépes körökre osztott játék, ami arra utal, stratégia. Játék Medieval: Total War a második sorozat a Total War, a második splash a tehetség és az inspiráció gyártók. Követi a Shogun: Total War két év után. Játék Medieval Total War Kingdoms, új szakaszban a játék világában. Ez egy lehetőség, hogy magát, mint egy látnoki vezető és kiváló taktika egy sereg történelmi karaktereket.

Azt mondják, hogy lehet játszani Medieval: Total War letölteni, és próbálja meg a kezét. Ez az egyetlen módja, ehhez szükség lesz a jelenléte bizonyos programok letölthető játékok a számítógépen. De először olvasd el a leírást javasolt Medieval Total War játék, és tekintse meg mindenféle Medieval: Total War screenshotok és videók a játék.

Lejátszás Medieval: Total War ébren egy ember abban a képességeikben és képességeit lovag. A fő és egyetlen cél a játék lényege, hogy saját birodalmat bizonyos területeken - Európa, Észak-Afrika és a Közel-Keleten. Csak itt mutatni a tudást és készségeket a globális stratégia és egy lépés a taktikai csaták zajlanak a valós időben. És akkor azt kell mondanom, hogy két módja van a játék: egy lépés, amely magában foglalja a megállapítás a karaktert a térképen, és a fejlesztés a hadsereg és a jó a birodalom vagy frakció harcok valós időben 3D-s formátumban.

World Games Medieval: Total War oszlik húsz frakciók, de csak tizenkettő. Hogy megfeleljen a korai szakaszában a frakciók Három lehetőség van:

• Almohads;

• Kingdom of England,

• Bizánci Birodalom,

• Egyiptom

• Szent Római Birodalom.

Almohads - kiváló lovas és technológiák a késői időszakban.

Kingdom of England - képviselői a legjobb íjász és erős nehézgyalogság. De a sokszínűség hiánya lovasság.

Bizánci Birodalom - egy jó stratégiai helyen, a legjobb korai csapatok és az ellenséges sereg, de nem sok fajta technológiák és a késői időszakban a puskapor.

Egyiptom - Fatimid dinasztia tisztességes lovasság, de a gyenge gyalogos.

Szent Római Birodalom - az összes lehetséges paraméter csapatok megfelelnek a legjobb teljesítményt, de nem a későbbi időszakban.

Is, az egész játék, vannak új frakció, például a Golden Horde - képviselői a legerősebb lovasság, gyalogság csak apró.

Medival Total War játék várja, hogy harcolni a nyílt terek, bemutatni a legjobb minőségű grafika. Középkori világ hordozza a színes és szokatlan. Továbbá, a játék is érdekes, hogy az általa használt és a történelmi alakok, és jobb tulajdonságokkal, mint például Oroszlánszívű Richárd és az El Cid. És sok figyelmet fordítani a vallás frakciók, amely segít hűség a lakosság.

Általában csak letölteni Medival Total War, és készen áll a harcra. Sok szerencsét játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more