Könyvjelzők

Olvadás World Online

Alternatív nevek: MWO

Sok harcol szörnyek és idegenek, hogy megvédje az emberi fajt a kihalástól, és térjen vissza a fennhatóságát a bolygón, hogy elveszett, miután a világméretű katasztrófa - ezek a célok és a következő helyre stratégia "olvadás világok", vagy Olvadás World Online.

Annak érdekében, hogy játszani az olvadó World Online szükség van egy számítógépre telepített operációs rendszer, a Windows Vista vagy Windows 7 Processzor Pentium 3 700 MHz-es vagy gyorsabb, legalább 512 MB RAM-mal. Internet kapcsolat kell, hogy legyen nagyobb, mint 512 Kb másodpercenként. A beállítások képernyőn, állítsa a felbontást legalább 1024x768 és 16-bites színmélységgel. Közvetlenül a játék, szüksége van egy böngésző: Internet Explorer legalább 8-as verzió. 0, FireFox nem 6 alatt. 0 verzió, a Google Chrome vagy az Opera a plugint az Adobe Flash Player verzió nem éri el a 10.

Vegyél részt a játékban Olvadás World Online hordozza a szokásos eljárás. A hivatalos honlapján a játék, nyomja meg a "play", akkor lesz a nyomtatványok kitöltése adatrögzítés Olvadás World Online. Adja meg a felhasználói nevét, érvényes e-mail címet és a jelszót. Ezután, fogadja el a licencszerződést, és végre primitív számtani után - "kezdj el játszani." Ez csak az maradt hátra, hogy ellenőrizze, hogy sikeresen aktiváltuk ezeket a Olvadás World Online Online regisztráció és harcolj!

Ha a típus a játékosok, akik nem szeretik, hogy nehezíti a gondos kiválasztása az elején a játék karakter jellemzőit és más dolog, akkor majd biztosan itt. Online játék Olvadás World Online ellen, teljesen egyszerű - meg hozzá a pilóta és az autó-robot, amely kezeli. Lehet kivéve megismerkedhetnek azok paramétereit. A jövőben, akkor lehet javítani, és kiegészítik a minden, nos, ebben a színpadi játék Olvadó World Online lesz, mivel azt mondják, hogy adott. Ahogy keresztül a szinteket, akkor felhalmozódnak pontokat, és megszerezni több robot (amíg nem kap akár nyolc), és a bérleti pilóták. És ha a játék Olvadó World Online Online nem teszi lehetővé, hogy barangol a kiválasztásban a karakter, a fegyver kiválasztása kompenzálja teljesen. Tüzérségi, géppuska, légvédelmi rakétavető, gránátvető, gerenda és a plazma lézerek, stb stb Minden fegyver spektruma a cselekvés és az alkalmazás, így jól tükrözi, és amikor ez hasznos az Ön számára.

Olvadó World Online online játék, ahol a pilóta a rendszer szintjén ez a készség-fejlettségi szinten. A növekedési és növekszik a készségek, bár szét az egész csapat, nem számít, hogy mennyi volt, nem robotok és pilóta zsoldosok. Sami csaták végzett léptetés üzemmódban (ami teljesen természetes RTS). Talán néha ez addiktív játékmenetet, míg a másik viszont - van idő dönteni taktikát, vagy emlékezni, amit a robot, mint a fegyveres, mert amikor már nyolc elkerülhetetlenül elkezd lepényhal. És egyébként is, mivel ez a stratégia, van még egy dolog, ami annak köszönhető, hogy a játék az online Olvadás World Online az elme, és nem elhamarkodottan - a "Points of cselekvés." Egyszerűen fogalmazva, korlátozza a lépéseket. Ezeket a pontokat fordított elég gyorsan, és az állomány lőszer függ a robot (páncélok, fegyverek, stb ) Tehát súlya (szó szerint és átvitt értelemben) intézkedések a pilóták és a robotok - az előnyt.

Játék Olvadó World Online online és fejleszteni a karaktered (csapat), amit felajánlott három területen: javítani taktika támadás (fejlesztése pontosság, hatótávolság, sérülés), tartály (ez azt jelenti, ügyelve a túlélési készségek), csak a munka javára csapata (javító robotok részt leltár, a kutatás és a termelés, stb ). Mi, hogy inkább vagy kialakulhat minden irányban, ha úgy dönt.

Hát persze, Melting World Online egyedül játszani valahogy nem igazán. Group harcok és párbajok titokban jelentősen diverzifikálni a játékmenet, mind pedig a tapasztalat lesz sokkal hasznosabb, mint a harc főnökeik kislemez. Tehát, hívd meg barátaidat (vagy csatlakozzon klánok), és meg kell mutatni a képességeiket stratéga fanta-külvilág Olvadás World Online! Game MWO -, hogy pontosan mit keres!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more