Könyvjelzők

Merc Elite

Alternatív nevek: Merc Elite

Merc Elite Online - szabad taktikai szerepjáték játék, ami egy dinamikus akció, az események, amelyek fejleszteni a jövőben. Ez a cég Bigpoint shooter célja a stílus a MOBA. A játékosok felkérik, hogy utazás vissza az, hogy a távoli, amikor gerilla háború dúlt, és a versenyt a különböző arénák. Ön képes lesz arra, hogy alkalmazzák a legfejlettebb harci taktika. Mivel a vezető szerepet gyilkosok, akkor lesz egy küldetést, hogy végre különböző szintű komplexitás. Előtt a sok véres események előzni, mert a siker csak azok, akik tartoznak az ellenség egy csepp szánalom. Elpusztítani ellenfelei keres megbízható szövetségesek, javítja a fegyvereiket, Suck készségek és képes érezni méltó a megtisztelő címet egy elit bérgyilkos. Természetesen, ha így profi, mert mielőtt régóta katona, de ez nem jelenti azt, hogy számíthatnak az elmúlt évek tapasztalatai. Meg kell tartani a korral. Például, ha ez lehetséges, hogy használja a fegyver a jövőben, akkor miért hagyjuk egy ilyen lehetőség? Állítsa be a korábbi tapasztalatok új felfedezések és vezetni a sereget a győzelem!

Merc Elite teherbíró játék eltér a rendszer követelményeinek. Játékmenet képesek lesznek átadni senkinek. Ön részt vesz a véres kalandok, hogy a tulajdonos a számítógépes adathordozón paramétereket. Mindössze annyit kell, hogy menjen vissza a játék világát - a Merc Elite regisztráció. Fiók létrehozása azt jelenti, hogy töltse ki a űrlapot ezeket a mezőket: felhasználónév, jelszó, ismételje meg a jelszó, e-mail címét, születési dátumát. Ha elfogadja a feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot egyszerűen kullancs és a hírek előfizetés - Automatikus. Miután a szükséges információkat könnyen nyomja meg a "Játssz most ingyen."

Szóval csatlakozzanak Merc Elite játszani, és most van itt az ideje, hogy a tervezet részletesebb. Kérem, sorolja az előnyök: kiváló minőségű 3D-s grafikus formátum, valósághű látómező, a feszültség, a telek, a fokozatos felhatalmazás, érdekes munka, növelve az adrenalin, jól átgondolt rendszer harcok, különböző módok és a meglepően sok alkalmazott módszereket. Ezen kívül vannak olyan jellemzők, amely kielégíti a játékosok ilyen. A harc, elrejtheti a menhelyek, tűzvédelmi, használja a hegy, amely lehetővé tette, hogy előnyös helyzetben, mert az ellenség nem fogja látni, hogy alulról felfelé, amíg nem nyitott tüzet. Ajánlott elfog több fontos pontot. Ha ez sikerül, akkor ne lepődj meg, amit az ellenség úgy néz ki, erős és elpusztíthatatlan. Ellenőrzési pontok a kezedben, ami azt jelenti, hogy uralják! Adhat egy tanácsot. Ne szalassza el a pillanat, amikor végre ez a felvétel - képesség és az éberség, a legjobb asszisztens a háborúban!

Válassza ki magának árusító osztály és előre - fang háború elnyelik azonnal, és akkor nem lesz ideje gondolkodni. Vedd fel karok és elpusztítani az egész! Apropó fegyverek. Arsenal nagyon gazdag. De minden osztály elérhető bizonyos fegyvereket. Felsorolni néhány halálos dolog, hogy lehetővé teszi, hogy Merc Elite online játék, hogy van egy ötlete, hogy mi is részt vesz. Vannak automaták, valamint fegyvereket és távolsági fegyverek és szamuráj kard, és így tovább. Ez nem lehet élni anélkül, hogy a kiváló minőségű lapok célja, hogy megvédje. Mindez együttesen - fegyverek, képességek, támogatja szövetségesei, a személyes vágy, hogy visszanyerje a bajnokságot - a kulcs a jövőbeli siker. A játék nagyon sokoldalú és megkaparintja a figyelmet az első percben. Egy ilyen gazdag játék nem unalmas! Csatlakozzon most - nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more