Könyvjelzők

Merge Dragons!

Alternatív nevek:

Merge Dragons! kirakós játék mobil platformokra, rendkívül aranyos kis sárkányokkal. A játék hihetetlenül szép rajzfilm stílusú grafikával rendelkezik. A zene szórakoztató, és a játék minden lakója nagyon viccesen szól.

Mielőtt elkezdené a Merge Dragons játékot! találj ki egy játéknevet magadnak, és válassz egy avatart. Ezt követően egy rövid bemutató során megmutatják, hogyan játszhatod ezt a csodálatos játékot, és elmagyarázod a szabályokat.

  • Utazz be a játék varázslatos világába
  • Gyűjts össze egy sárkánygyűjteményt, és fejleszd őket
  • Végezze el a feladatokat, és szerezze be az utazás folytatásához szükséges eszközöket
  • Gyógyítsd meg a gonosztól sújtott völgyet

Ez egy rövid lista, de most beszéljünk mindenről részletesebben.

Kikombináld, amit utazás közben találsz, hogy erősebb tárgyakat készíts, amelyek az akadályok leküzdéséhez szükségesek.

Kombinálja Gaia figuráit, hogy meggyógyítsa a völgy minden egyes, korrupciótól sújtott területét.

A játékban több mint 1500 különböző tárgyat fogsz látni, és kombinálhatod őket. Képzeld ki a sárkányok egész csapatát, összesen több mint 37 típust, amelyek mindegyikét megerősítheted.

Végezze el a napi feladatokat, hogy minden nap értékes nyereményeket kapjon, a hét végén pedig szuperdíjat kap. Naponta mindössze 15 percre beléphet a játékba, és ajándékot vehet át, vagy egész nap játszhat, és még több kellemes meglepetésben lesz része.

Nem fogsz belefáradni a játékba, mert kéthetente változik a játék témája, új feladatok, dekorációk, műtárgyak válnak elérhetővé.

Teljes rejtvényküldetés, több mint 900 van belőlük a játékban. Ezeknek a rejtvényeknek a megfejtése hosszú ideig szórakoztatja Önt.

Építs egy tábort a sárkányaid elhelyezésére, ahogy egyre nagyobbak és erősebbek lesznek, a tábor is növekedni fog. Válassza ki az ott elhelyezett dekor elemeket, valamint építsen és korszerűsítsen különféle épületeket.

Csevegés más játékosokkal a világ minden tájáról. Szerezzen új barátokat, vagy vigye be régi ismerőseit a játékba. Alkossatok szövetségeket és oldjatok meg rejtvényeket együtt. Ennek előfeltétele egy odú felépítése a sárkánytáborban.

Az ünnepekre a játékban sportversenyek, érdekes vetélkedők kerülnek megrendezésre egyedi nyereményekkel, melyeket jelenleg csak nyerni lehet. Ne hagyja ki az ilyen lehetőségeket, néha nagyon értékes dolgokat adnak ajándékba.

A játék gyakori frissítéseket kap több sárkánytípussal, új épületekkel, dekorációkkal és sok érdekes küldetéssel.

Van egy bolt a játékban, ahol dekorációkat, nyersanyagokat és egyéb szükséges tárgyakat vásárolhatsz játékbeli valutáért vagy valódi pénzért. A választék folyamatosan frissül, akciókat tartanak hatalmas kedvezményekkel. Nézze meg gyakran, néha rendkívül értékes tárgyakat vásárolhat meglehetősen olcsón. Egyáltalán nem szükséges valódi pénzt költeni, mindezt enélkül is meg lehet szerezni, de ez egy kicsit több időt vesz igénybe. Ha meg akarja köszönni a fejlesztőknek anyagilag, vásároljon valamit, akkor örülni fognak.

Merge Dragons! ingyenesen letöltheti Android-re, itt, az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítse a játékot most, és kapjon lehetőséget, hogy sok nagyon vicces sárkánnyal játsszon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more