Könyvjelzők

Fables egyesítése

Alternatív nevek:
A

Merge Fables egy szórakoztató kirakós játék. Itt szokatlanul színes rajzfilm grafikákat láthat. A játék hangja jó.

A játék során te és a főszereplő egy titokzatos varázslatos szigetre kerülsz, melynek felületét teljesen köd borítja.

A játék során sok érdekes feladatot találsz:

  • Kastélyok építése
  • Tisztítsa meg a ködöt, és fedezze fel a sziget minden szegletét
  • Állítsa vissza az elvarázsolt karaktereket, és kommunikáljon velük
  • Szerezzen forrásokat az építkezéshez
  • Tisztítsa meg az ösvényeket és ösvényeket

Ezekkel a dolgokkal egyetlen esélye sem lesz unatkozni. De a Merge Fables játék előtt egy rövid bemutató vár rád, amelyben a fejlesztők elmagyarázzák neked a játék szabályait. Sok játék létezik az objektumok egyesítéséről, de ez a legérdekesebb közülük.

Ön dönti el, melyik stratégiát követi. Kombinálhatod ugyanazokat a tárgyakat, amint három példányt találsz, vagy gyűjthetsz több példányt, és kombinálhatod őket, hogy különböző típusú értékes bónuszokat kapj.

Építs a sziget királynőjéhez méltó kastélyokat. Az építkezéshez kőre, fára és egyéb erőforrásokra lesz szüksége. Könnyen beszerezhetők az irtás és a feltárás során. Ha nincs elég helyed egyetlen épületnek sem, csak oszlasd el a ködöt a sziget egy részén, és bővítsd a területedet.

Ahogy haladsz, egyre több hihetetlen dolgot találsz, amiket kombinálva új dekorelemeket vagy szokatlan épületeket kaphatsz.

Sok lakosa van a szigeten, bár elsőre ez nem feltűnő. Elbűvölték őket, és ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak velük, el kell távolítani a varázslatot több olyan kis példány egyesítésével, amelyekben börtönben vannak.

Ezt követően, miután új, kiábrándult barátokkal beszélgettél, érdekes tényeket tudhatsz meg a szigetről és arról, hogy pontosan hol találhatók a varázslatos helyszínek. Ott tartózkodva olyan feladatokat kaphat, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a játékot.

Csatlakozzon gyakran a játékhoz, és nem marad észrevétlen. A fejlesztők értékes nyereményeket adnak neked, ha naponta meglátogatod a játékot. És ha egyetlen napot sem hagy ki, a hét végén még érdekesebb ajándékot kap.

Annak érdekében, hogy szórakoztatóbbá tegyük a játékot az ünnepek alatt vagy a nagy sportversenyek alatt, a játékban vicces vetélkedők zajlanak exkluzív nyereményekkel. Jobb, ha nem hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezze ezeket a tárgyakat, mert lehet, hogy nem lesz még egy ilyen lehetőség.

Szerezzen barátokat a világ minden tájáról ebben a csodálatos játékban.

A játékon belüli bolt kiváló választékkal büszkélkedhet. Sok érdekességet vásárolhat a játék pénzneméért és valódi pénzért egyaránt. Az ajánlatok minden nap frissülnek. Ezen túlmenően, ha pénzért vásárol, támogatni fogja a fejlesztőket, és anyagilag is megköszöni kemény munkájukat.

A játékot gyakran frissítik, új funkciók jelennek meg, kisebb hibákat javítanak. Még több díszítés és építhető épület került hozzáadásra.

Az

Merge Fables ingyenesen letölthető Android rendszeren közvetlenül ezen az oldalon, ha követi a linket.

Telepítse a játékot most, a titokzatos sziget olyan vendégeket vár, akik képesek lesznek megfejteni minden titkát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more