Könyvjelzők

Merge Fairy Tales

Alternatív nevek:

Merge Fairy Tales egy összevont kirakós játék mobil platformokra. A játék gyönyörű, szokatlanul színes grafikával rendelkezik, rajzfilm stílusú. A zene szórakoztató, és az összes játszható karakter valósághűen szólal meg.

Itt utazhatsz és felszerelheted a varázslatos világot új épületek és tárgyak létrehozásával a fúzió varázslatának segítségével.

Sok játékhoz hasonlóan, mielőtt elkezdené játszani a Merge Fairy Tales-t, végig kell mennie egy kis oktatóanyagon, de ez nem tart sokáig. Valószínűleg gyorsan mindent kitalál és elkezd játszani.

A játékban sok különböző tevékenység található, amelyek gazdagabbá teszik, és nem hagyják unatkozni itt:

  • Fedezze fel az átok ködébe burkolt fantáziavilágot
  • Gyűjtsön forrásokat hihetetlen új dolgok létrehozásához
  • Használja a fúziós mágiát, hogy eloszlassa a ködöt, és alakítsa át a világot kívánsága szerint
  • Lépésről lépésre építsd fel királyságodat
  • Töltsön be történetküldetéseket és küldetéseket

Mindez sokáig képes lesz szórakoztatni, most pedig mindenről részletesebben.

Kastélyok és egyéb épületek építéséhez hatalmas mennyiségű fa és kő kitermelése szükséges. Összpontosítsa a figyelmét erre, ha szeretne tovább fejlődni azzal, hogy saját maga kívánja a földet.

Találja meg a szokatlan tárgyakat, és kombinálja őket a továbblépéshez szükséges eszközök létrehozásához. Építs palotákat, hidakat és egyéb tárgyakat, amelyek nélkül királyságod üres és kényelmetlen hely lesz.

Ismerd meg az új karaktereket, akikkel utazásod során találkozol, és hajts végre küldetéseket, hogy jutalmakat szerezz. De ne felejtsd el a játék fő cselekményét.

Fedezze fel a felfedezett földek titkait, és hihetetlen kincseket állít a rendelkezésére.

Készítsen figurákat állatokból és más mesés lényekből, akikkel útközben találkozik. Játssz elég sokáig, és lenyűgöző gyűjteményt építhetsz fel.

Végezze el a napi feladatokat, és ajándékokkal jutalmazzuk.

Ne hagyj ki egy napot, és ezért még érdekesebb nyereményeket kapsz.

Ünnepek és sportbajnokságok lehetővé teszik, hogy exkluzív díjakat nyerjen. Ne felejtsen el játszani a tematikus versenyek és a különféle eseményekhez kapcsolódó versenyek idején, máskor nem biztos, hogy nyeremények kaphatók.

A játékon belüli áruházban található ajánlatok minden nap frissülnek. Gyakran vannak akciók és hatalmas kedvezmények. Egyes tárgyak megvásárolhatók játékon belüli pénzért, a legértékesebbek pedig valódi pénzért. Az üzletben történő vásárlás során hálát fejez ki a fejlesztőknek munkájukért és idejükért.

A játék frissítés alatt áll. Folyamatosan új funkciók, több tartalom és vicces karakterek kerülnek hozzáadásra.

Ha a játékban összekapcsolja profiljait a közösségi hálózatokon, már a megjelenés előtt megismerheti az összes újítást, és bőséges bónuszt kap a csatlakozáskor.

A

Merge Fairy Tales ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdj el játszani most, az átok ködébe burkolt mesevilág egy hősre vár, aki újra életre kelt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more