Könyvjelzők

Merge Family - House Design

Alternatív nevek:

Merge Family - House Design kirakós játék érdekes cselekménnyel. A játék grafikája gyönyörű, rajzfilm stílusú. A szinkronszínészet kiváló minőségű, a zene jól megválasztott.

A játék titokzatos és titokzatos eseményekkel kezdődik. Katie gondtalan családi életet élt férjével, Oscarral és hatéves fiával, Oliverrel. Katie férje, Oscar titokzatos módon eltűnik anélkül, hogy elköszönne senkitől, miután postán kapott egy rejtélyes levelet, amelyen nincs visszaküldési cím.

Kicsivel ezek után az események után Keti megérkezik fiával a családi villába. Ahhoz, hogy megértsék, mi történt, helyre kell állítaniuk a romos házat és rendbe kell tenni a helyszínt. Útközben Katie-nek bizonyítékokat kell gyűjtenie, amelyek megmondják, hol tűnt el Oscar, és mi történt vele pontosan.

A nyomozás sokáig tart, de szerencsére a Merge Family - House Design játékot játszani nem lesz unalmas.

  • Hozza létre a helyreállítási munkák befejezéséhez szükséges eszközöket
  • Egy elhagyott villa helyreállítása
  • Bútorok helyreállítása és a nem helyrehozható cseréje
  • Rendezze a környező területet, alakítson ki kertet és virágos pázsitot

Ez egy kis lista a játékban teendőkről. Útközben tegyen hihetetlen felfedezéseket, amelyek mindegyike fokozatosan felfedi számotokra annak titkát, hogy mi történt Oscarral az eltűnése után.

Minden játéktérszinten a megfelelő kombinációban kell összekapcsolnod az elemeket, hogy egy adott tárgyat vagy eszközt kapj.

Minél tovább haladsz a szinteken, annál nehezebb feladatokat kell teljesítened. Ennek vagy annak az elemnek a létrehozása nem mindig tűnik logikusnak, de még érdekesebb így játszani.

Egyes szinteken a megoldás megtalálásának ideje korlátozott, tanulj meg gyorsan gondolkodni és döntéseket hozni.

A játék cselekménye nagyon zavaros, és néhány fordulatot egyszerűen lehetetlen megjósolni, készülj fel meglepetésekre, és sok lesz itt.

A történet előrehaladtával a hatalmas ház fokozatosan lakhatóvá válik, és egy napon ismét elegáns helynek számíthat. De ez nem lesz olyan hamar.

Itt napi és heti bejelentkezési jutalmakat talál.

Nagyon sok

szint van, ne félj, hogy elfogy.

, hogy mennyit kell játszani, az Önön múlik. Játszhatsz mindössze öt percig, vagy az egész napot a játékban töltheted. Minden attól függ, hogy ezúttal mennyi időt szeretne a játékkal tölteni.

Tematikus bulik és vidám versenyek várnak a szezonális ünnepekre, melyeken való részvétellel ritka dekorelemeket, dekorációkat szerezhetsz villádba.

Extra idő és néhány egyéb termék, amelyet a játékon belüli boltban vásárolhatsz. De nem szükséges ezt megtenni.

A játék rendszeres frissítéseket kap. Folyamatosan új szintek és egyéb tartalmak jelennek meg.

Merge Family - House Design ingyenesen letölthető Android rendszeren, az ezen az oldalon található linket használhatja.

Kezdj el játszani most, hogy segíts Katy-nek kitalálni, mi történt, és talán még Oscar nyomára is bukkanhatsz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more