Könyvjelzők

Betakarítás egyesítése

Alternatív nevek:
A

Merge Harvest egy összevont kirakós játék mobil platformokra. Nagyon szép rajzfilm stílusú grafika várja itt. A játékban szereplő karakterek jól hangzanak, a zene pedig nagyon szórakoztatóan szól.

A játékban le kell győznöd a bogáncsot, amely mindent betöltött, és segítened kell Bakertown lakóinak visszaszerezni otthonukat.

Az

Merge items játékok meglehetősen népszerűek, és sokan ismerik az összes szabályt. Még ha először lát is egy ilyen műfajú játékot, ne aggódjon. A játéknak van egy rövid, de világos oktatóanyaga, amelynek köszönhetően gyorsan megérti, mit kell tennie.

Jó szórakozást a fejlesztők által kitalált feladatok végrehajtásához:

  • Kombinálja az elemeket, hogy megszerezze a továbblépéshez szükséges objektumokat
  • Kommunikáció a mesevilág lakóival
  • Farm és gyárak létrehozása a városban
  • Gyűjtsön forrásokat és élelmet
  • Nyisd ki a ládákat és gyűjts össze egyedi tárgyakat

Annak ellenére, hogy a játék egy kirakós játék, nem nélkülözi a cselekményt. Nézd meg az izgalmas történetet a játékban. Több mint 1000 érdekes küldetés sok nyereménnyel vár rád, hogy teljesítsd őket.

A játék során 250 egyedi tárgyat készíthetsz, amelyek mindegyike segít továbblépni és könnyebben leküzdeni a rád váró új kihívásokat.

Többek között a játékvilág helyreállításához erőforrásokra lesz szükség. Tanuljon meg horgászni tavakban, gyümölcsöt szedni a kertben, zöldséget termeszteni a kerti ágyásokban, és különféle termékeket előállítani számos gyárban és műhelyben.

Mindezek megmentéséhez egy nagy kapacitású tárolóra lesz szükség, amelyet folyamatosan fejleszteni, bővíteni és kiegészíteni kell. Ne felejtse el ezt megtenni, különben nehezen tudja felhalmozni a további előrelépéshez szükséges készletmennyiséget.

Próbáld meg a lehető leggyorsabban elvégezni a feladatokat, és szerezz érméket és energiát a további játékhoz.

Csatlakozz a játékhoz minden nap, és napi és heti nyereményeket kapsz a látogatásért és a feladatok elvégzéséért. Nem lesz nehéz, mert minél tovább játszol, annál hamarabb szeretnéd megtudni, milyen rejtélyekkel és titkokkal van tele a város.

Ünnepnapokon tematikus versenyeket rendeznek, ahol nyereményként olyan egyedi tárgyakkal jutalmaznak, amelyeket más napokon nem lehet beszerezni.

Ne feledkezz meg a játékon belüli bolt létezéséről. Nézzen oda gyakrabban, és kapja meg a lehetőséget, hogy érméért vagy valódi pénzért megvásárolja a szükséges dolgokat. Az üzletben a választék minden nap frissül.

Ha úgy tűnik, hogy zsákutcába jutottál, próbálj meg rögtönözni, előfordulhat, hogy a megoldások nem teljesen egyértelműek, és akkor nem lesz könnyű megtalálni őket.

Több objektum összevonása előtt alaposan gondolja át, lehet, hogy jobb lenne többet összegyűjteni belőlük, és egyesítéskor további erőforrásokat szerezni.

A

Merge Harvest ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítse és kezdje el játszani a Merge Harvestet, hogy Bakertown legyen az a hely, ahol mindenki élni szeretne!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more