Könyvjelzők

A Hotel Empire Design egyesítése

Alternatív nevek:

Merge Hotel Empire: Design egy kirakós játék. A grafika itt gyönyörű, rajzfilm stílusú, jó hangszínnel és kellemes zenével. A játékban segítenie kell a főszereplőnek, hogy megvalósítsa álmát, nyisson egy kis vidéki szállodát. Ehhez olyan rejtvényeket kell megoldania, amelyek minden új szinttel egyre nehezebbé válnak.

Egész életében egy Elsa nevű lány sminkesként dolgozott, és az volt az álma, hogy megtakarítson annyi pénzt, hogy elég legyen vidéki kis szállodájába. Harminc éves korára pedig fel tudott halmozni annyi pénzt, hogy vidéki birtokot vásároljon. De mivel nem volt sok pénze, nagyon rossz állapotban kapta ezt a birtokot. A szerkezet átvizsgálása és vizsgálata után kiderül, hogy valós állapota még rosszabb, mint amilyennek a fotón látszott. De semmit sem lehet tenni, nem olyan egyszerű megvalósítani egy álmot.

Segítened kell a főszereplőnek, hogy egy elhagyatott romos házat dizájnerszállodává varázsoljon.

Bonyolítja a dolgot, hogy a városban van egy másik családi szálloda is, melynek tulajdonosa nem túl barátságos és kíméletlenül lecsap minden potenciális versenytársra. Ehhez készen áll minden aljasságra és csalásra.

Sok feladat vár Elsára, amire szüksége van:

  • Épület helyreállítása
  • A kert és az autóbeálló rendbetétele
  • Külső és belső munkák
  • Új, szép és kényelmes bútor vásárlása
  • Vegyen részt reklámozásban, hogy vendégeket vonzzon

Csak ha mindezt megteszi, a főszereplő megvalósíthatja álmát, és talán még tovább is léphet, pénzt kereshet, és egy egész miniszálloda-hálózat tulajdonosa lesz országszerte.

Minden háztartási és kerti munkához szerszámokra és kellékekre van szükség. Különféle tárgyak kombinálásával a játéktéren mindent megkaphat, amire szüksége van. De nehéz dolgod lesz, főleg a későbbi szinteken, mert folyamatosan nő a feladatok összetettsége.

Egy barátságtalan versenytárs által felállított intrikák sokasága várja a hősnőt ezen a nehéz úton. Ezenkívül a régi kúriák is kísértetiesek lehetnek, és ebben a játékban Elsának szembe kell néznie a túlvilággal.

Playing Merge Hotel Empire: A tervezés nehéz, de ne ess kétségbe, a fejlesztők segítenek kitalálni, és ha eszedbe jut rendszeresen ellenőrizni a játékot, heti és napi nyeremények várnak rád.

Tematikus eseményeket és versenyeket rendeznek a játékban az ünnepek alatt, amelyeken versenyezhetsz más játékosokkal, és nyerhetsz pénzt a motel helyreállítására és egyedi dekorációs tárgyakra.

A játékot rendszeresen fejlesztik és frissítik, minden nap kényelmesebbé és érdekesebbé válik a játék, mivel folyamatosan új szinteket adnak hozzá.

Van egy játékon belüli bolt, ahol valódi pénzért megvásárolhatod a szükséges dolgokat, és így megköszönheted a fejlesztők munkáját.

A

Merge Hotel Empire: Design ingyenesen letölthető Android rendszeren az ezen az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, Elsa semmit sem fog tudni csinálni a segítséged nélkül!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more