Könyvjelzők

Merge Magic!

Alternatív nevek:

Egyesítse a varázslatot! hihetetlenül addiktív kirakós játék! Grafika rajzfilm stílusú, szép és színes, néha az a benyomásod, mintha rajzfilmet néznél. A játék szórakoztató zenét és jó hangszínt kínál minden karakter számára. Itt rejtvényeket kell megoldania, és felfedeznie kell egy hatalmas fantáziavilágot.

Döntse el maga, mit fog tenni ebben a csodálatos játékban:

  • Fedezze fel a varázslatos világot
  • Utazási tárgyak készítése
  • Kikelj ki a leghihetetlenebb fajok lényeinek tojásaiból
  • Frissítse és erősítse fel vadállatait
  • Hozzon létre állatkerti gyűjteményt a legkülönfélébb állatvilágból

A játék összes házimunkája nagyon szórakoztató és egyáltalán nem fárasztó.

A játék világa átkozott, és a te válladon van az a feladat, hogy meggyógyítsd az átok eltávolításával. Segít a hősödnek, hogy olyan ajándékot készítsen, amellyel bármilyen növényt, állatot, tárgyat és még fát is kombinálhatsz. A varázsvilág gyógyítása nem könnyű feladat, okosnak kell lenni.

Ahhoz, hogy egy kis szünetet tartson a világ megmentésének küldetésében, felszerelheti kertjét. Töltsd meg a leghihetetlenebb növényekkel és állatokkal. Mindezt összeadva még több hihetetlen lakót szerezhet a kertnek.

Utazáskor különféle tárgyakra és elkészítési eszközre lesz szüksége, ami közvetlenül a vállán lesz, gondoljon csak arra, hogyan csinálja.

A különböző varázslatok kombinálásával eredményeket érhet el.

Play Merge Magic! Sokáig megteheti, mert a játékban több mint 500 különféle tárgyat kell létrehoznia. Több mint 80 teszten kell keresztülmennie, mielőtt sikeres lesz.

Jelentkezzen be a játékba minden nap, és kapjon jutalmat a bejelentkezésért. Nem szükséges minden nap sok időt tölteni a játékkal. Játszhatsz mindössze 5 percet vagy egész nap, minden a vágyadtól függ.

A játék összes állata nagyon aranyos, a növények fényesek és szokatlanok, a játék nagyon szép. A jó hangulat a játék után garantált számodra, még a varázskertet borító átok ködje sem tűnik olyan ijesztőnek.

Kalandjai során sok mágikus lénnyel, egyszarvúval, sőt varázslatos tündérrel is találkozhat. De óvakodj a sötét varázslóktól, ravaszok, és határozottan megpróbálnak ártani a világnak azzal, hogy megállítanak téged.

A játékban gyakran zajlanak különleges események, amelyeken lehetőség nyílik versenyezni és értékes nyereményeket nyerni, amelyeket máskor nem lehet megszerezni.

Van egy játékon belüli bolt, ahol valódi pénzért vásárolhatsz játékon belüli valutát, dekorcikkeket és eszközöket, amelyek hasznosak lesznek az utazásaid során. A fejlesztők örömmel kapnak anyagi jutalmat munkájukért, de nem szükséges vásárolni.

A játék gyakran kap frissítéseket, ami azt jelenti, hogy még erősebb tárgyak és varázslatok várnak benne. Még több hihetetlen lényre tehet szert varázskertjében. Mindegyiküknek szüksége lesz otthonra, próbálja meg a lehető leghamarabb eltávolítani az átkot, és megszabadítani az elvarázsolt világot a gonosz erőitől.

Egyesítse a varázslatot! Android rendszeren ingyenesen letöltheti az ezen az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, és mentsd meg a varázslatos világot az átoktól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more