Könyvjelzők

Merge Mansion

Alternatív nevek:

Merge Mansion kirakós játék mobil platformokra. A grafika rajzfilmszerű, gyönyörű, játék közben úgy tűnik, hogy egy színes rajzfilmet nézel. A szinkronjáték minőségi, a zene kellemes és nem tolakodó.

A játékban találkozol egy Maddie nevű lánnyal. Beköltözik nagyanyja kastélyába, amely több mint 40 éve üresen állt, miután a nagymamáját letartóztatták és börtönbe küldték.

Sok kellemes baj vár rád a játékban:

  • Rejtvényfejtés
  • Fedezze fel a régi házat titkok után kutatva
  • A ház és a környék helyreállítása
  • Játssz minijátékokat

és még sok más. A Merge Mansion játéka nem lesz unalmas.

Ahhoz, hogy segítsen egy nagymamán, akit sok évvel ezelőtt tévedésből börtönbe zártak, lépésről lépésre fel kell fedeznie az egész kastélyt és a birtokot. Azok a helyek, ahová el kell jutnia, rossz állapotban vannak, vagy egyszerűen tele vannak szeméttel. Ahhoz, hogy minden sarokba beférhess, útközben a régi birtokot megjavítsd és lakhatóvá tedd, az alkotáshoz eszközökre lesz szükséged, ami a játék fő feladata lesz.

Első pillantásra a játéktábla úgy néz ki, mint sok a három egymás utáni játék közül, de ez a hasonlóság felületes, ez a játék teljesen más. A játéktéren lévő tárgyak egyesítésével be kell szereznie a feladat elvégzéséhez szükséges eszközt vagy dolgot. Például egy harmattól nedves levelet pipettával kell kombinálni, így kap egy kis üveg vizet, majd ugyanazzal a másik palackkal kombinálva egy nagy üveget és így tovább, amíg meg nem kapja a kívánt tárgyat. A szükséges objektum létrehozása nem mindig logikus, amint azt a fenti példából is megértheti, de ez csak érdekesebbé teszi a játékot.

A ház és környezetének fokozatos helyreállításával javíthat Maddie életkörülményein, és egy nagyon érdekes történetet tárhat fel egy nagymama életéből.

Később az összegyűjthető információ lehetővé teszi, hogy kiengedjen a börtönből egy nagymamát, akit jogtalanul vádoltak meg egy olyan bűncselekménnyel, amelyet nem követett el, és nem csak azt. A játéknak meglehetősen érdekes cselekménye van, hogy megtudja az összes fordulatot, amelyet akkor tud, ha saját maga játszik. De csak akkor, ha elég okos vagy ahhoz, hogy messzire menj.

Vannak napi és heti bejelentkezési nyeremények és apró feladatok, amelyek segítségével kristályokat vagy pénzt kereshetsz, ami rendkívül hasznos lesz, és sok szükséges dolgot megvehetsz.

Az ünnepekre tematikus rendezvényeket, vetélkedőket tartanak, melyeket nem lehet kihagyni, az ilyen napokon átvett nyeremények egy része máskor nem vehető át.

A játékot rendszeresen frissítik, új szinteket adnak hozzá, és fejlesztik a cselekményt. Ezért nagyon sokáig játszhatsz, és nem fogsz unatkozni, mert itt mindig történik valami.

A

Merge Mansion ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, hogy segíts Maddie-nek kiszabadítani a nagymamáját a börtönből, és helyreállítani az elegáns régi kastélyt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more